14 februari – Hoe kom ik Valentijnsdag door?

Het is de dag waar haast geen ontkomen aan is: Valentijnsdag. Je zou er spontaan faalangst van krijgen. Doe iets verkeerds en je hoort dit het hele jaar nog aan. Of, als je nog bezig bent met de eerste stappen in je verkering, hoor je daarna helemaal niets meer van haar of hem. Daarom hebben we even de meest belangrijke Valentijns Do’ en Don’ts voor je op een rijtje gezet.*

 

💔 Don´t – Veel te veel moeite doen voor een duur cadeau

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? De eerste, en misschien ook gelijk de belangrijkste tip voor iedereen die het hart van hun liefde (weer) willen veroveren is: eten… heel veel en lekker eten. Lekker cliché inderdaad, maar alle geruchten zijn waar. De liefde van zowel een man, als van een vrouw gaat door de maag. En gelukkig voor jullie, is de keuze daarin in overvloed.

 

 

❤ Do – Heeeeel veel eten!

Al die bestellingen van mooie sieraden, 1000 karaats ringen, dure horloges en nieuwe shetlandpony´s annuleren en eten inslaan! Geloof me… ik spreek uit ervaring.

 

 

💔 Don´t – Te diep in het glaasje kijken op je eerste date.

Van een drankje wordt iedereen wat losser. Je gaat makkelijker praten en durft wat meer van jezelf te laten zien. Maar voordat je het weet praat je met een dubbele tong en komt er alleen maar onzin uit. Dus doe het een beetje rustig aan die eerste date. Lekker samen thuis genieten van verse cocktails doe je met De Cocktail Bestelboxen.

 

 

❤ Do – De inner romanticus naar boven laten komen.

Matrassen op de grond, rozenblaadjes strooien, kaarsjes aan, heeeeel veel lekkere snacks, een goede fles wijn en een lekkere zwijmelfilm. Maak van jouw slaapkamer of woonkamer een romantische thuisbioscoop met de Filmboxen van De Bestelbox. Wedden dat je daar punten mee scoort?

 

 

💔 Don´t – Koken als je dat niet kunt.

Eerlijkheid duurt het langst en is ook het lekkerst in dit geval. Dat je niet kunt koken is nog tot daar aan toe. Maar je Valentijn verrassen met een diner dat smaakt naar de zolen van je sportschoenen is geen verstandig idee. Maak het jezelf lekker gemakkelijk door een 3-Gangen Valentijn Diner voor 2 te bestellen van De Bestelbox. De maaltijden van De Bestelbox staan binnen een handomdraai op tafel. 

 

 

🎁 Cadeautip – Wat dacht je van…

*Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.