Argentijnse WIJN Bestelbox

34,95

De Argentijnse Wijnbox bestaat uit de combinatie van de Bodega Norton Malbec Reserva (rode wijn) en de Bodega Norton Chardonnay Reserva (witte wijn).

Beschrijving

In Nederland speelt Bodega Norton de absolute hoofdrol op het gebied van Argentijnse wijnen. Dit wijnhuis staat voor kwaliteit. De Oostenrijkse zakenman Gernot Langes-Swarovski, inderdaad van de beroemde kristalfamilie, die eigenaar is, staat hier garant voor. De Norton wijnen worden geschonken in de beste restaurants van Nederland en nemen je met hun authentieke smaak mee op reis naar Argentinië langs de uitgestrekte, prachtige wijnvelden. Een genot om te geven, maar zeker een genot om te krijgen. Maak het af met één van onze unieke wenskaarten. Vandaag besteld is morgen op het gewenste adres.

De wijnen van De Bestelbox zijn zorgvuldig door onze sommelier uitgekozen en samengesteld. Rechtstreeks besteld vanuit het desbetreffende wijnhuis en in een speciale verpakking wordt de Argentijnse Wijnbox op het gewenste adres (gekoeld) geleverd.

De Argentijnse Wijnbox bestaat uit de combinatie van de Bodega Norton Malbec Reserva (rode wijn) en de Bodega Norton Chardonnay Reserva (witte wijn).

Wat zit er in een box?

1 x Bodega Norton Malbec Reserva

Dit is de Malbec waarmee Bodega Norton de wereld heeft veroverd, van Buenos Aires tot Los Angeles en Tokio, overal wint deze wijn de harten van de experts én wijnliefhebbers. Deze topwijn smaakt vol, geconcentreerd in fruit én je proeft de intense smaak van de opvoeding op houten vaten. Perfect te combineren met rood vlees, vrijwel alles van de barbeque en harde kazen. De smaak is rond en vlezig met een grote concentratie en een goede structuur. De afdronk is harmonieus en lang.

1 x Bodega Norton Chardonnay Reserva

Bodega Norton is een Argentijns wijnhuis wat natuurlijk vooral bekend is om zijn rode wijnen als de Malbec, maar zij maken ook geweldige witte wijnen! Hun top witte wijn is deze Chardonnay Reserva Waar deze 5 jaar geleden nog gedomineerd werd door hout, is hij nu schitterend in balans. Door de hoge ligging van de wijngaarden is Norton in staat om een heerlijke frisheid in deze wijn te krijgen. Heerlijk bij zalm, salades, risotto met vis of gewoon als aperitief. Een frisse, fruitige Chardonnay. Makkelijk drinkbaar en verrassend elegant in de afdronk.

Bezorgen

Bestel je voor 20:00 uur, dan wordt jouw pakket morgen voor 17:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Geef het aan bij de opmerkingen.

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google