BBQ Burgerking Bestelbox

36,50 voor 4 personen.

€9,13 per persoon.

Jij bent een echte liefhebber van burgers en weet blind het verschil tussen de verschillende burgers. Met de BBQ burgerking bestelbox krijg jij nu ook ambachtelijke burgers thuisbezorgd! Deze BBQ burgerking bestelbox is speciaal samengesteld voor de echte burger liefhebber. Haal de broodjes en toppings maar in huis want het vlees kan je vanuit je luie stoel bestellen en is morgen al in huis, precies op tijd voor een heerlijke BBQ avond.

Wat zit er in een box?

De BBQ burgerking bestelbox is met zorg en aandacht door de ambachtelijke slager samengesteld en bereid. Totaal zit er ongeveer 2,4 KG vlees in de BBQ burgerking bestelbox. Alle vleesgerechten worden vers gevacumeerd, apart verpakt en gekoeld geleverd. Heb je vlees over? Dan kan je het vlees tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst. In de vriezer kan je de houdbaarheid verlengen met 3-4 maanden.

  • Wayguburger 4x 150 gram (circa)
  • Black Angus burger 4x 150 gram (circa)
  • 100% Rundvleesburger 4x 150 gram (circa)

Hoeveel vlees per persoon

Totaal zit er ongeveer 1,8 KG vlees in de BBQ burgerking bestelbox. Gemiddeld eten volwassenen 350 tot 400 gram vlees tijdens een BBQ, naast alle stokbrood en salades. Je kunt dit pakket dan ook met 4 personen nuttigen. Heb je vlees over? Dan kan je het vlees tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst. In de vriezer kan je de houdbaarheid verlengen met 3-4 maanden.

Bereiding

Let op, een goede bereiding van vlees op de BBQ is afhankelijk van diverse elementen. Denk bijvoorbeeld aan het type BBQ, het aantal kolen, de temperatuur etc. etc. Onderstaande bereidingsadviezen zijn dan ook richtlijnen om je op weg te helpen. Blijf altijd zelf bij je vlees en check de garing alvorens het te eten. Het beste resultaat op de BBQ realiseer je met een kerntemperatuurmeter. Aan de onderstaande adviezen kan je verder geen rechten ontlenen.

Wagyu burger op de BBQ bereiden

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koeling en smeer in met olie, zeezout en peper. Zorg ondertussen dat de BBQ goed heet wordt.

De garing hangt af van de dikte van de burger. Het beste is om dit met een thermometer in de gaten de houden. Des te dikker de burger, des te langer de bereidingstijd. De perfecte burger is donkerbruin en niet verbrand. Voor een smakelijk resultaat adviseren wij om de burger tijdens de bereiding geregeld te draaien. Zo zorg je ervoor dat beide kanten dezelfde bruine kleur krijgen en een gelijkmatige garing. Laat na de bereiding de burger 2-3 minuten rusten om de sappen beter te laten verdelen, dan kan je meteen je broodje aankleden.

Medium 60 graden celsius
Well done 68 graden celsius

Maak de burger af met een lekker gegrild broodje, gegrilde pancetta, sla, BBQ saus en rode ui.

Black Angus burger op de BBQ bereiden

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koeling en smeer in met olie, zeezout en peper. Zorg ondertussen dat de BBQ goed heet wordt.

De garing hangt af van de dikte van de burger. Het beste is om dit met een thermometer in de gaten de houden. Des te dikker de burger, des te langer de bereidingstijd. De perfecte burger is donkerbruin en niet verbrand. Voor een smakelijk resultaat adviseren wij om de burger tijdens de bereiding geregeld te draaien. Zo zorg je ervoor dat beide kanten dezelfde bruine kleur krijgen en een gelijkmatige garing. Laat na de bereiding de burger 2-3 minuten rusten om de sappen beter te laten verdelen, dan kan je meteen je broodje aankleden.

Medium 60 graden celsius
Well done 68 graden celsius

Idee nodig om je broodje aan te kleden? Grill wat cantharellen, maak een truffelmayonaise en garneer met een beetje parmezaanse kaas. Ook erg lekker op een ciabatta.

Runderhamburger op de BBQ bereiden

De perfecte hamburger is donkerbruin en niet verbrand. Voor een smakelijk resultaat adviseren wij om de hamburgers tijdens de bereiding geregeld te draaien. Zo zorg je ervoor dat beide kanten dezelfde kleur krijgen en een gelijkmatige garing. Tip, ga niet op de hamburger staan drukken, zo pers je de goede sappen eruit en droogt de burger sneller uit. Laat na de bereiding de hamburger 2-3 minuten rusten, dan kan je meteen je broodje aankleden.

De garing hangt af van de dikte van de hamburger. Het beste is om dit met een thermometer in de gaten de houden. Onderstaande garingstijden zijn slechts een richtlijn. Des te dikker de hamburger, des te langer de bereidingstijd. Voor een ‘medium’ garing adviseren wij een grilltijd van 6 minuten. Voor ‘rare’ iets korter en ‘well done’ iets langer.

Ga je aan de slag met een thermometer houd dan onderstaande aan voor de garing:
Medium 60 graden celsius
Well done 68 graden celsius

Maak de hamburger af met een lekker hamburger broodje (gegrilde en warm), salade (sla, tomaat, augurk, rode ui), sausjes (BBQ, mayonaise en mosterd) en eventueel een plakje cheddar. Smullen maar!

Wijntips

Bij deze bestelbox raden we de volgende wijn(en) aan:

Gentry Merlot

Land: Frankrijk Streek: Languedoc Druivensoort: MerlotInhoud fles: 750 ml.Kenmerken: Elegant | viooltjes | zwart fruit | modern

Tres Cigüeñas Tempranillo Organic

Land: Spanje Streek: Vino de la Tierra Castilla Druivensoort: TempranilloInhoud: 750 ml.Kenmerken: Elegant | rood fruit | specerijen | biologisch

Bezorgen

Bestel je voor 20:00 uur, dan wordt jouw pakket morgen voor 17:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Geef het aan bij de opmerkingen.

Allergenen

* 100% rundvlees hamburger | Gluten, Rund, Tarwe, Rogge
* Runder hamburger US Black Angus | Rund
* Wagyu burger | Rund

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google