BBQ grillmaster deluxe Bestelbox

76,50 voor 4-6 personen.

€15,90 per persoon.

Jij bent een echte grillmaster en neemt de tijd voor de BBQ. Als liefhebber heb jij de beste spullen in huis, nu alleen nog een goed stuk vlees. Met de BBQ grillmaster Deluxe Bestelbox krijg je ambachtelijk vlees thuisbezorgd! Deze box is, net als de pitmaster premium Bestelbox, speciaal voor de echte liefhebber samengesteld. Ideaal met lekker weer en gemakkelijk vanuit de luie stoel te bestellen.

 • Vers vlees van topkwaliteit, sappig en smaakvol
 • Met oog voor dier en milieu
 • Pure producten zonder toevoegingen
 • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen op de BBQ
 • Door heel Nederland voor € 6,95 bezorgd

Beschrijving

 • Vers vlees van topkwaliteit, sappig en smaakvol
 • Met oog voor dier en milieu
 • Pure producten zonder toevoegingen
 • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen op de BBQ
 • Door heel Nederland voor € 6,95 bezorgd

Wat zit er in een box?

De grillmaster luxe bestelbox is met zorg en aandacht door de ambachtelijke slager samengesteld en bereid. Totaal zit er ongeveer 2,75 KG vlees in de grillmaster luxe bestelbox. Alle vleesgerechten worden vers gevacumeerd, apart verpakt en gekoeld geleverd. Heb je vlees over? Dan kan je het vlees tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst. In de vriezer kan je de houdbaarheid verlengen met 3-4 maanden.

 • Black Angus bavette (rundvlees) 1 x 750 gram (circa)
 • Black Angus burger 4 x 100 gram (circa)
 • Spareribs (varkensvlees) 1 x 800 gram (circa)
 • Black Angus runderspies (gemarineerd) 4 x 100 gram (circa)
 • Kippendij gemarineerd in ketjap 4 x 100 gram (circa)

Hoeveel vlees per persoon

Totaal zit er ongeveer 2,75 KG vlees in de BBQ grillmaster luxe bestelbox. Gemiddeld eten volwassenen 350 tot 400 gram vlees tijdens een BBQ, naast alle stokbrood en salades. Snel gerekend kan je met 4-6 personen van deze box genieten. Heb je vlees over? Dan kan je het vlees tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst. In de vriezer kan je de houdbaarheid verlengen met 3-4 maanden.

Bereiding

Let op, een goede bereiding van vlees op de BBQ is afhankelijk van diverse elementen. Denk bijvoorbeeld aan het type BBQ, het aantal kolen, de temperatuur etc. etc. Onderstaande bereidingsadviezen zijn dan ook richtlijnen om je op weg te helpen. Blijf altijd zelf bij je vlees en check de garing alvorens het te eten. Het beste resultaat op de BBQ realiseer je met een kerntemperatuurmeter. Aan de onderstaande adviezen kan je verder geen rechten ontlenen.

Bavette op de BBQ bereiden

Bavette wordt ook wel halfmaanvlees genoemd en is een snit uit de vang van het rund. Ook al is dit echt werkvlees, bavette is opmerkelijk zacht en zeer smaakvol. Haal het vlees ongeveer een half uur voor bereiding uit de koeling en dep het goed droog. Verwijder eventuele vliesjes, maar laat de stukjes vet wel zitten. Dit komt ten goede aan de smaak! Smeer vervolgens de bavette goed in met olie, peper en zout, andere kruiden of jouw favoriete rub.

Voor de bereiding van de bavette adviseren wij om met een thermometer te werken voor een goed resultaat. Zorg dat de BBQ goed heet is, zo’n 200-225 graden. Bij een hoge temperatuur schroeit het vlees snel dicht, waardoor je een sappig eindresultaat krijgt. Grill de bavette 4-6 minuten aan beide zijden bruin, maximaal 12 minuten in totaal. Keer geregeld om een egale kleur en garing te krijgen. Houd een maximale kerntemperatuur aan van 50-54 graden voor een medium rare garing. Haal de bavette van de BBQ en laat ongeveer 10 minuten in aluminiumfolie rusten. De kerntemperatuur loopt gemiddeld nog zo’n vier graden op in de rusttijd. Snijd vervolgens het vlees doormidden en daarna in plakjes, haaks op de draden. Ook heel lekker met een beetje kruidenboter of chimichurri.

Black Angus burger op de BBQ bereiden

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koeling en smeer in met olie, zeezout en peper. Zorg ondertussen dat de BBQ goed heet wordt.

De garing hangt af van de dikte van de burger. Het beste is om dit met een thermometer in de gaten de houden. Des te dikker de burger, des te langer de bereidingstijd. De perfecte burger is donkerbruin en niet verbrand. Voor een smakelijk resultaat adviseren wij om de burger tijdens de bereiding geregeld te draaien. Zo zorg je ervoor dat beide kanten dezelfde bruine kleur krijgen en een gelijkmatige garing. Laat na de bereiding de burger 2-3 minuten rusten om de sappen beter te laten verdelen, dan kan je meteen je broodje aankleden.

Medium 60 graden celsius
Well done 68 graden celsius

Idee nodig om je broodje aan te kleden? Grill wat cantharellen, maak een truffelmayonaise en garneer met een beetje parmezaanse kaas. Ook erg lekker op een ciabatta.

Spareribs (gegaard) op de BBQ bereiden

De spareribs worden al voorgegaard aangeleverd. Je hoeft ze alleen maar even van een mooie kleur en temperatuur te voorzien. Zorg dat de BBQ goed heet is en keer het vlees geregeld om voor een gelijkmatige kleur. Grill 12-15 minuten en smullen maar!

Runderspiezen op de BBQ bereiden

Haal de spiezen een half uur voor bereiding uit de koeling voor een beter resultaat. De spiezen zijn al gemarineerd dus je hoeft ze niet meer in te smeren. Wanneer de BBQ op temperatuur is grill je de spiezen in circa 5 minuten aan alle zijden bruin voor een medium resultaat. Voor well done iets langer en rare iets korter. Laat ze uiteraard even rusten voor je ze opeet.

Kipdijfilet op de BBQ bereiden

Kip is populair op de BBQ. Kipdijfilet kenmerkt zich als smaakvol en sappig. Dit komt door het kleine vetlaagje. Daardoor wordt het niet zo droog op de BBQ zoals bijvoorbeeld bij kipfilet het geval is. Tip, rijg de kipdijfilets (in 1 stuk) aan 2 spiezen om het draaien op de BBQ makkelijker te maken. Grill de dijfilets in 25 minuten gaar, vergeet niet tussentijds geregeld te draaien voor een mooiere en gelijkmatige kleur en garing.

Bezorgen

Bestel je voor 18:00 uur, dan wordt jouw box morgen voor 18:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.

Allergenen

* Runder hamburger US Black Angus | Rund
* Kippendij z/vel gemarineerd | Selderij, Mosterd, Kip, Glutaminaat, Koriander, Mais, Wortel
* Runder bavette US Black Angus | Rund
* Runderspies Black Angus gemarineerd | Selderij, Rund
* Spare-rib | Soja, Melk, Selderij, Mosterd, Sesamzaad, Varken, Glutaminaat, Koriander, Mais, Wortel, Lactose, Soja Lecithine, Tarwe

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Andere suggesties…