BBQ Meatlovers Bestelbox

39,50 voor 4 personen.

€9,88 per persoon.

Gezellig met het gezin, vrienden of familie BBQ’en, maar geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Met de BBQ meatlovers bestelbox krijg je vlees van slagerskwaliteit thuisbezorgd! Met deze box heb je een leuke variatie aan vlees voor een succesvolle BBQ. Voor ieder wat wils en meer dan genoeg. Ook een groot stuk vlees langzaam laten garen? Voeg dan onderaan jouw bestelling extra vlees toe.

 • Vers vlees van topkwaliteit, sappig en smaakvol
 • Met oog voor dier en milieu
 • Pure producten zonder toevoegingen
 • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen op de BBQ
 • Door heel Nederland voor € 6,95 bezorgd

Beschrijving

 • Vers vlees van topkwaliteit, sappig en smaakvol
 • Met oog voor dier en milieu
 • Pure producten zonder toevoegingen
 • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen op de BBQ
 • Door heel Nederland voor € 6,95 bezorgd

Wat zit er in een box?

De bbq meatlovers bestelbox is met zorg en aandacht door de ambachtelijke slager samengesteld en bereid. Totaal zit er ongeveer 2 KG vlees in de bbq meatlovers bestelbox. Alle vleesgerechten worden vers gevacumeerd, apart verpakt en gekoeld geleverd. Heb je vlees over? Dan kan je het vlees tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst. In de vriezer kan je de houdbaarheid verlengen met 3-4 maanden.

 • Speklap in ketjap gemarineerd (varkensvlees) 4x 100 gram (circa)
 • Verse saucijs (varkensvlees) 4x 100 gram (circa)
 • Runderhamburger (100% rundvlees) 4x 100 gram (circa)
 • Procureurlapjes gemarineerd (varkensvlees) 4x 100 gram (circa)
 • Kipdijfilet gemarineerd in ketjap 4x 100 gram (circa)

Hoeveel vlees per persoon

Totaal zit er ongeveer 2 KG vlees in de BBQ meatlovers bestelbox. Gemiddeld eten volwassenen 350 tot 400 gram vlees tijdens een BBQ, naast alle stokbrood en salades. Je kunt dit pakket dan ook met 4 of 5 personen nuttigen. Met kleine eters uiteraard met meer. Heb je vlees over? Dan kan je het vlees tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst. In de vriezer kan je de houdbaarheid verlengen met 3-4 maanden.

Bereiding

Let op, een goede bereiding van vlees op de BBQ is afhankelijk van diverse elementen. Denk bijvoorbeeld aan het type BBQ, het aantal kolen, de temperatuur etc. etc. Onderstaande bereidingsadviezen zijn dan ook richtlijnen om je op weg te helpen. Blijf altijd zelf bij je vlees en check de garing alvorens het te eten. Het beste resultaat op de BBQ realiseer je met een kerntemperatuurmeter. Aan de onderstaande adviezen kan je verder geen rechten ontlenen.

Speklapjes op de BBQ bereiden

Speklapjes zijn eenvoudig te bereiden op de BBQ. Tip, leg alvast een stuk aluminiumfolie op het bbq-rooster. Wanneer je hier de speklapjes op grilt heb je namelijk minder last van vlammen. Geen aluminiumfolie in huis? Blijf dan bij de BBQ om de speklapjes te verplaatsen naar een plek op de BBQ waar geen vlammen zijn, zodat ze minder zwart worden. Wel zo veilig ook.

We gaan er even vanuit dat de BBQ goed warm is en dat er genoeg briquettes lichtgrijs zijn en smeulen. Grill de speklapjes boven de BBQ in circa 10 minuten gaar. Vergeet niet tussentijds te keren. Hou jij van krokante speklapjes? Laat ze dan iets langer liggen. Korter mag, dan blijven ze sappiger, maar ook vetter.

Saucijzen op de BBQ bereiden

Wij adviseren om de saucijzen even voor te koken voor je ze op de BBQ grilt. Breng water (of groentebouillon) aan de kook en leg hier de worstjes 15 minuten in. Even afgieten en goed droogdeppen. Smeer de saucijzen rondom in met olie en leg ze op de grill. Grill de saucijzen boven de BBQ in circa 5 minuten rondom bruin.

Runderhamburger op de BBQ bereiden

De perfecte hamburger is donkerbruin en niet verbrand. Voor een smakelijk resultaat adviseren wij om de hamburgers tijdens de bereiding geregeld te draaien. Zo zorg je ervoor dat beide kanten dezelfde kleur krijgen en een gelijkmatige garing. Tip, ga niet op de hamburger staan drukken, zo pers je de goede sappen eruit en droogt de burger sneller uit. Laat na de bereiding de hamburger 2-3 minuten rusten, dan kan je meteen je broodje aankleden.

De garing hangt af van de dikte van de hamburger. Het beste is om dit met een thermometer in de gaten de houden. Onderstaande garingstijden zijn slechts een richtlijn. Des te dikker de hamburger, des te langer de bereidingstijd. Voor een ‘medium’ garing adviseren wij een grilltijd van 6 minuten. Voor ‘rare’ iets korter en ‘well done’ iets langer.

Ga je aan de slag met een thermometer houd dan onderstaande aan voor de garing:
Medium 60 graden celsius
Well done 68 graden celsius
Maak de hamburger af met een lekker hamburger broodje (gegrilde en warm), salade (sla, tomaat, augurk, rode ui), sausjes (bbq, mayonaise en mosterd) en eventueel een plakje cheddar. Smullen maar!

Procureurlap op de BBQ bereiden

Grill de procureurlapjes in 3-5 minuten gaar boven de BBQ. Vergeet niet tussentijds geregeld te draaien voor een smakelijk eindresultaat en gelijkmatige kleuring aan beide kanten.

Kipdijfilet op de BBQ bereiden

Kip is populair op de BBQ. Kipdijfilet kenmerkt zich als smaakvol en sappig. Dit komt door het kleine vetlaagje. Daardoor wordt het niet zo droog op de BBQ zoals bijvoorbeeld bij kipfilet het geval is. Tip, rijg de kipdijfilets (in 1 stuk) aan 2 spiezen om het draaien op de BBQ makkelijker te maken. Grill de dijfilets in 25 minuten gaar, vergeet niet tussentijds geregeld te draaien voor een mooiere en gelijkmatige kleur en garing.

Bezorgen

Bestel je voor 18:00 uur, dan wordt jouw box morgen voor 18:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.

Allergenen

* 100% rundvlees hamburger | Gluten, Rund, Tarwe, Rogge
* Kippendij z/vel gemarineerd | Selderij, Mosterd, Kip, Glutaminaat, Koriander, Mais, Wortel
* Procureurlap ketjap gemarineerd| Selderij, Mosterd, Varken, Glutaminaat, Koriander, Mais, Wortel
* Mexicaanse BBQ worst | Gluten, Selderij, Sulfiet, Lupine, Varken, Glutaminaat, Koriander, Mais, Wortel, Tarwe
* Varkensspeklap | Varken

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Andere suggesties…