BBQ Fish Just the 2 of us

29,95 voor 2 personen.

€14,98 per persoon.

Lekker een avondje thuis en samen genieten van vis op de BBQ? Met de BBQ vis “just the 2 of us” bestelbox krijg jij vis, vers van de afslag, thuisbezorgd! Deze box is speciaal door onze vishandelaar samengesteld voor de echte visliefhebber. Zo is er een mooie combinatie van verschillende vis en schaal/schelpdieren ontstaan. Lekker voor een romantisch avondje in de tuin of om meerdere avonden van te genieten. Zet de wijn vast koud en steek de BBQ maar aan!

 • Verse vis van topkwaliteit, sappig en smaakvol
 • Met oog voor dier en milieu
 • Pure producten zonder toevoegingen
 • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen op de BBQ
 • Door heel Nederland voor € 6,95 bezorgd

Beschrijving

 • Verse vis van topkwaliteit, sappig en smaakvol
 • Met oog voor dier en milieu
 • Pure producten zonder toevoegingen
 • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen op de BBQ

Wat zit er in een box?

Totaal zit er ongeveer 0,8 KG vis in de BBQ vis “just the 2 of us” bestelbox. Alle visgerechten worden vers gevacumeerd, apart verpakt en gekoeld geleverd. Heb je vis over? Dan kan je het 2 dagen in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden.

 • Zalm 2 x 100 gram (circa)
 • Zeebaars 2 x 100 gram (circa)
 • Kabeljauw 2 x 100 gram (circa)
 • Gepelde gamba’s 4 x 50 gram (circa)

Hoeveel vis per persoon

Totaal zit er ongeveer 0,8 KG vis in de BBQ vis “just the 2 of us” bestelbox. Gemiddeld eten volwassenen 350 tot 400 gram vlees/vis tijdens een BBQ, naast alle stokbrood en salades. Deze box is voor 2 personen, maar met kleine eters kan je natuurlijk met meer van de visgerechten genieten. Heb je vis over? Dan kan je het 2 dagen in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden.

Bereiding

Let op, een goede bereiding van vis op de bbq is afhankelijk van diverse elementen. Denk bijvoorbeeld aan het type bbq, het aantal kolen, de temperatuur etc.etc. Onderstaande bereidingsadviezen zijn dan ook richtlijnen om je op weg te helpen. Blijf altijd zelf bij je vis en check de garing alvorens het te eten. Het beste resultaat op de bbq realiseer je met een kerntemperatuurmeter. Aan de onderstaande adviezen kan je verder geen rechten ontlenen.

Zalm op de BBQ bereiden

Het vlees van zalm kenmerkt zich als roze, half zacht, vettig en smaakvol. Zalm kan je op verschillende manieren bereiden. Wij vinden het lekker om zalm als pakketje, in aluminiumfolie, op de BBQ te bereiden. Dit is vooral lekker als je zalm met diverse kruiden wilt garen. De pakketjes kan je vooraf al klaarmaken, dat scheelt weer tijd later op de dag. Pak de zalm(moten) ruim in met aluminiumfolie met jouw favoriete kruiden. Zorg dat je de pakketjes makkelijk open kunt maken om de garing te controleren.

Haal ze een half uur voor bereiding uit de koeling om op kamertemperatuur te laten komen. Afhankelijk van het formaat en de hitte van de BBQ kan je een bereidingstijd aanhouden van 12-16 minuten. Controleer tussentijds de garing. Werk je met een kerntemperatuurmeter, dan kan je 55 graden aanhouden voor medium rare garing. Goede tip, wanneer de zalm wit uitslaat haal ze dan direct van de BBQ. Laat de zalm nog even rusten zodat deze nog een beetje kan nagaren en de sappen beter kunnen verdelen. Lekker met een partje citroen, of serveer met een beetje teriyaki saus voor een aziatische twist.

Zeebaars op de BBQ bereiden

De zeebaars wordt geleverd met huid. Leg de zeebaars op een snijplank, met de huid naar boven. Maak met een scherp mes een ondiep ruitpatroon of streepjes in de huid. Smeer in met olie, zee zout en peper. Draai de zeebaars om en smeer nogmaals rijkelijk in. Heb je een visklem in huis? Klem 2 filets in de klem en leg ze met de huidzijde op de BBQ. Gaar de zeebaars in 15-20 minuten op de BBQ gaar. Smeer tussentijds meerdere malen in met olie. Heb je geen visklem in huis, leg de zeebaars dan met de huidzijde op de BBQ. Wanneer deze te donker wordt kan je een stukje aluminiumfolie eronder leggen. De zeebaars is gaar als aan beide kanten het vlees vel wit is. Dit kun je met een mes controleren aan de huidzijde. Serveer de zeebaars met huid en een partje citroen. De huid kan je na bereiding gemakkelijk lospellen.

Kabeljauw op de BBQ bereiden

Kabeljauw kan je op de BBQ goed bereiden als pakketje. De pakketjes kan je op de dag al klaarmaken, dat scheelt weer later op de dag. Het is allemaal al druk genoeg als je wilt gaan BBQ’en. Pak de filets losjes in, maar zorg ervoor dat je ze gemakkelijk kunt openen. Wij vinden het heerlijk om de kabeljauw te voorzien van wat kruiden en olijfolie. Vouw de pakketjes dicht en leg ze in de koeling.

Haal de pakketjes een half uur voor bereiding uit de koeling om op kamertemperatuur te laten komen. Gaar de kabeljauw gaar in circa 15 minuten. Haal de pakketjes van de BBQ en laat nog even rusten. Serveer met een partje citroen en een beetje verse dille.

Garnalen op de BBQ bereiden

Deze tiger garnalen zijn een lust voor het oog en heerlijk van smaak. Per persoon rekenen we 2 gamba’s. Voor het gemak hebben we ze al gepeld en schoongemaakt. Smeer de gamba’s een half uur voor bereiding in met een lekkere knoflookolie en bestrooi met wat peper en zeezout. Grill de gamba’s op de BBQ tot ze een mooie rood/roze kleur krijgen. Serveer met een partje citroen. Smullen maar.

Bezorgen

Bestel je voor 20:00 uur, dan wordt jouw box morgen voor 18:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Andere suggesties…