Online Uitjes – Escape The Firm

EEN ZENUWSLOPENDE ROUTE DOOR HET DATACENTER 

Escape The Firm staat volledig in het teken van digitalisering, data en privacy. Om het mysterie op te lossen, bouwen jullie een eigen datacenter bestaande uit 4 servers. Dat lijkt makkelijker dan dat het is. Vrijwel direct roept het allerlei vragen op. Hoe krijgen jullie toegang? Welke puzzels horen bij welke server? Hoe moeten de servers worden verbonden? 

Oftewel: de Escape game begint direct bij het openen van het pakketje! De mysterieuze stem helpt jullie verder met cryptische aanwijzingen, maar is die stem wel te vertrouwen? 

Jullie krijgen een pakketje met raadselachtige inhoud toegestuurd. In een team van 3 tot 6 personen moet dit mysterie worden opgelost. Hiervoor krijgen jullie in totaal 90 minuten. Gedurende de game moet je online en offline informatie zien te verstrekken en komen jullie in aanraking met machtige data beheerders! Alle servers zijn met elkaar verbonden, communicatie en samenwerking is dus essentieel. Uiteindelijk moeten jullie de locatie van de Firm zien te vinden. Lukt het jullie om het mysterie binnen de tijd helemaal op te lossen?!

Escape The Firm kan op jullie gewenste datum en tijdstip plaatsvinden en is ideaal voor een gezellige teambuilding activiteit.

De leukste online uitjes vind je bij De Bestelbox!

  • Alle genoemde online bedrijfsuitjes kunnen via Zoom, MS-teams of een ander technische platforms worden gespeeld.
  • Maak het online bedrijfsuitje compleet met onze Bestelboxen voor ieder budget. Het feest is helemaal af met al het lekkers wat wij aanbieden.
  • Borrelbox op maat? Wij stellen hem graag helemaal naar uw wens samen!
  • Alle online uitjes komen samen met een uitgebreide speluitleg.
  • Op een datum en tijdstip naar keuze, zoals tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Beschrijving

Interesse? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

CONTACTFORMULIER: https://debestelbox.nl/contact/
MAIL: info@debestelbox.nl
TEL: 085 019 6681

Bezorgen

Bestel je voor 17:00 uur, dan wordt jouw box dezelfde avond nog verzonden. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.