De Geusz! Bierbox

17,95

De mannen van SanVoPedโ€™or hebben zich anno 2015 ten doel heeft gesteld om zoetermeer en nederland te verrijken met een kwaliteitsbier en bedachten Geusz!. Uitgangspunt is het eerlijk verdelen van de kosten en baten voor deze onderneming. dat betekent ยผ van de investering maar ook ยผ van de opbrengsten of het verlies. Geusz! gaat om een goed product met een weldoordacht concept. gezond verstand en creativiteit worden gebruikt om dit mooie product een succes te laten worden.

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

  • Bezorging door heel Nederland & Belgiรซ
  • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Geusz! okerย 
Is een bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van slechts 3,2%. Een ideaal biertje om โ€˜door te drinkenโ€™, mede door de frisse smaak met hinten van sinaasappel. Met hergisting op fles.

Geusz! blond
Is een soepel speciaalbier met de geur en smaak van citrus. Een heerlijk, fris blondje van hoge gisting. Met zijn 5.5% alcohol is dit bier โ€˜toegankelijkerโ€™ dan bijvoorbeeld de tripel.

Geusz! dubbel*
Is een donker dubbel bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 8,5%. Gebrande mout en hoppen geven dit bier een zachte caramelsmaak en fruitig aroma. Hergisting op fles.

Geusz! tripel*
Is een stevige, blonde tripel met nagisting op de fles. Onze tripel heeft een aroma van vers fruit, een volle moutsmaak en een prikkelende bitterheid. Met zijn 8.5% alcohol is dit een stevig speciaalbier met een lange afdronk.

Wat zit er in een box?

GEUSZ! Bieren:

  • Geusz! Oker – 3.2% VOL
  • Geusz! Blond – 5.5% VOL
  • Geusz! Dubbel – 8.5% VOL
  • Geusz! Tripel – 8.5% VOL

 

Bezorgen

Bestel je op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur dan wordt jouw box dezelfde dag verstuurd en wordt de box de *volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd. (DHL normaal). Bestel je op zondag t/m vrijdag tussen 17:00 en 10:00 uur in de ochtend, dan versturen we jouw box die ochtend en wordt de box de *dezelfde dag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd met โ€˜DHL Same day deliveryโ€™ (niet in het weekend). Weekend: bestel je op vrijdag vanaf 17:00 uur t/m maandag 10:00 uur, dan wordt jouw box op maandag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd. (DHL Same day delivery). Liever een andere lever datum? Kies jou gewenste leverdatum bij het afrekenen. *Tip: Wij versturen met onze houdbare boxen met DHL. Op dit moment worden 98% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geeft u een datum op wanneer het bezorgd moet worden dan brengen wij de box 1 dag van te voren naar het postkantoor.

Andere suggesties…