De LVR Breweries Bierproeverij Deluxe

28,95

Drie vrienden op een missie om Nederlands meest karaktervolle bieren te brouwen. In 2016 komen Loek, Viresh en Rodin (ook meteen de achtergrond van onze naam: LVR Breweries) bij elkaar en opperen om zelf eens een biertje te brouwen. Als derde stad van Zuid-Holland verdient Zoetermeer een eigen craft brouwerij. Snel daarna wordt er een brouwpakket gekocht, waarna de eerste biertjes gebrouwen worden, alhoewel er niet echt van een succes mag worden gesproken.

LVR Breweries zoekt de grenzen op tussen de bierstijlen en brouwt smaakvolle, gebalanceerde, maar ook uitdagende bieren! Ze laten zich inspireren door de bieren die de drie vrienden zelf lekker vinden, voornamelijk de IPA’s uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast hebben ze in 2021 een nieuwe range aan bieren geïntroduceerd, namelijk het zogenaamde traditioneel Belgisch assortiment, om te beginnen met LVR Blond en LVR Tripel.

Beleef de smaken van LVR Brewerie bier zelf met de LVR Brewerie Bierproeverij van De Bestelbox!

Beschrijving

LVR Blond
“LVR Blond is een soepel en smaakvol blond bier, van hoge gisting, met een romige smaak en een licht bittere finish. Een bier met karakter op 6,0% alcohol, waardoor het makkelijk vrienden zal maken met de beginnende en gevorderde bierdrinker.”

Foodpairing: Kip, salades, vette vis, romige kazen (Camenbert, Brie)
Drinktemperatuur: 5 à 6°C

LVR Tripel
“LVR Tripel is een bier van hoge gisting, met een alcoholpercentage van 9,0%. Een verfijnde mout-body, waarin drie soorten granen zijn gebruikt (gerst, tarwe en haver) in de gemoute en ongemoute vorm. Dit resulteert in een complexe body, met een romige schuimkraag. Het gebruik van een speciale tripel gist zorgt voor fijne, fruitige aroma’s die tot volle uiting komen door het hoge koolzuurgehalte, in combinatie met het kruidige karakter van korianderzaad en zoete sinaasappelschil.”

Foodpairing: Kruidige gerechten, vlees, pittige en belegen kazen, zoete desserts
Drinktemperatuur: 8 à 10°C

White Walter
“De White Walter een typisch Nederlandse witbier. De White Walter is vernoemd naar Walter White, de hoofdpersoon uit een van de favoriete series van Loek (Breaking Bad). De combinatie van deze serie en Loek’s chemische achtergrond zijn de inspiratie bronnen voor dit lekker frisse en doordrinkbare witbier met 4.5% alcohol; een perfect biertje voor de zonnige lente & zomerdagen, met een licht bittere afdronk, het kenmerk van de bieren van LVR.”

Foodpairing: Kaas, vis, sushi
Drinktemperatuur: 5 à 6°C

Z.IPA
“De Z.IPA is een karaktervolle IPA (India Pale Ale), met de perfecte combinatie van Herkules, Cascade, Centenntial en Citra hoppen. Het resultaat is een gebalanceerde IPA, met een volfruitig bouquet van citrus tonen, gecombineerd met een fluweelzachte body. Kortom, een IPA zoals geen ander, lokaal uit Zoetermeer.”

Foodpairing: Hamburgers, taco’s, pittig eten zoals Indiase curry
Drinktemperatuur: 5 à 6°C

Wat zit er in een box?

In deze box vind je:

 • 4 flesjes LVR-bier
  – LVR Blond
  – LVR Tripel
  – White Walter
  Z.IPA
 • LVR Breweries bierglas
 • 100 gram notenmix van Alexanderhoeve
 • +- 150 gram oude brokkelkaas van boerderij ´t Geertje

 

Bezorgen

Bestel je voor 18:00 uur, dan wordt jouw box morgen voor 18:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google