De Oogappel Fruitbox (2,5 KG Fruit)

13,95

Wil jij jezelf, je medewerkers of iemand anders een heerlijke Fruitbox cadeau doen? Dat komt goed uit, want de Bestelbox levert nu ook vers fruit bij jou thuis of op jouw kantoor. Altijd handig om iemand een positieve boost te geven in geval van ziekte of pech bijvoorbeeld. Of gewoon omdat 2 stukjes fruit per dag ook heel gezond is en eigenlijk wordt aangeraden. Lekker als fris en gezond tussendoortje, door de kwark bij de lunch of als dessert met ijs. Of gooi het een en ander in de blender om een lekkere, verse smoothie te maken. Genoeg om te variëren en minimaal een week van te genieten.

  • Vers fruit van topkwaliteit, sappig en smaakvol
  • Met oog voor milieu
  • Pure producten zonder toevoegingen
  • Vers en gekoeld bezorgd
  • Rechtstreeks vanaf de boomgaard
  • Vandaag vóór 18:00 besteld, morgen of de gewenste datum vóór 18:00 in huis

Beschrijving

Wil jij jezelf, je medewerkers of iemand anders een heerlijke Fruitbox cadeau doen? Dat komt goed uit, want de Bestelbox levert nu ook vers fruit bij jou thuis of op jouw kantoor. Altijd handig om iemand een positieve boost te geven in geval van ziekte of pech bijvoorbeeld. Of gewoon omdat 2 stukjes fruit per dag ook heel gezond is en eigenlijk wordt aangeraden.. Lekker als fris en gezond tussendoortje, door de kwark bij de lunch of als dessert met ijs. Of gooi het een en ander in de blender om een lekkere, verse smoothie te maken. Genoeg om te variëren en minimaal een week van te genieten.

Wat zit er in een box?

De Oogappel Fruitbox is een goed gevulde Fruitbox met 2,5 kg aan vers seizoen -en exotisch fruit. De Fruit Bestelbox is altijd van dagverse kwaliteit. Wij ontvangen het fruit dagelijks rechtstreeks vanaf de boomgaard en bezorgen het dezelfde dag direct bij jou thuis, op kantoor of het gewenste adres.

Wij kopen ons fruit in Nederland in, zodat wij samenwerken met lokale producenten en de uitstoot van brandstoffen tot een minimum kunnen beperken. Wij kopen nooit fruit in dat via luchtvracht wordt vervoerd.

Bezorgen

Bestel je voor 18:00 uur, dan wordt jouw box morgen voor 18:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Andere suggesties…