BBQ Fish deluxe voor 2

34,50 voor 2 personen.

Op zoek naar een lekker stukje vis voor op de bbq? Met de vis Bestelbox Deluxe heb je de perfecte combinatie van verse vis in huis. Deze box is speciaal door onze visspecialist samengesteld voor een gevarieerde en gezonde bbq op basis van vis. Liever een andere combinatie of ook iets van vlees erbij? Wij bieden verschillende vis en vlees Bestelboxen aan. Vandaag vanuit de luie stoel besteld, is morgen op de bbq.

 • Verse vis van topkwaliteit, sappig en smaakvol
 • Met oog voor dier en milieu
 • Pure producten zonder toevoegingen
 • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen op de BBQ
 • Door heel Nederland voor € 6,95 bezorgd

Beschrijving

 • Verse vis van topkwaliteit, sappig en smaakvol
 • Met oog voor dier en milieu
 • Pure producten zonder toevoegingen
 • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
 • Vandaag besteld, morgen op de BBQ

Wat zit er in een box?

De vis deluxe bestelbox is met zorg en aandacht door onze visspecialist samengesteld en bereid. Alle producten zijn apart en vacuüm verpakt en worden gekoeld bij je geleverd. Je kunt de vis tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst.

 • Tonijnsteak – 1 stuk a 200 gram (circa)
 • Zwaardvis – 1 stuk a 200 gram (circa)
 • Grote garnalen – 4 stuks
 • Zeebaars – 2 filets (a 100 gram per filet)

Hoeveel vis per persoon

Totaal zit er ongeveer 800 gram vis in de vis deluxe bestelbox. Gemiddeld eten volwassenen 350 tot 400 gram vlees/vis tijdens een bbq, naast alle stokbrood en salades. Deze box is met 2 personen te nuttigen. Heb je vis over? Al onze producten worden los en vacuüm verpakt. Je kunt de vis tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst. In de vriezer kan je de houdbaarheid verlengen met 3-4 maanden.

Bereiding

Let op, een goede bereiding van vis op de bbq is afhankelijk van diverse elementen. Denk bijvoorbeeld aan het type bbq, het aantal kolen, de temperatuur etc.etc. Onderstaande bereidingsadviezen zijn dan ook richtlijnen om je op weg te helpen. Blijf altijd zelf bij je gerechten en check de garing alvorens het te eten. Het beste resultaat op de bbq realiseer je met een kerntemperatuurmeter. Aan de onderstaande adviezen kan je verder geen rechten ontlenen.

Tonijnsteak op de bbq bereiden

Dit prachtige stuk vis bereid je net als een biefstuk. De binnenzijde hoef je dus niet volledig te garen. Haal de tonijnsteak 45 minuten voor de bereiding uit de koeling en laat deze op kamertemperatuur komen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de steak alvast te marineren in deze tijd. Heerlijk in bijvoorbeeld sojasaus en met een scheutje sesamolie.

Steek de bbq aan en stook deze op tot circa 200 graden. Indien je de tonijn hebt laten marineren, dep deze dan even droog voordat je de steak op de bbq legt.

Leg de tonijnsteak op de grill en laat deze met de deksel erop circa 1,5 minuten grillen. Draai de steak om en herhaal. Haal de tonijnsteak vervolgens van de bbq en snij in plakjes. Serveer met een sojasaus, een gesneden rode peper, geroosterd sesamzaad en wat koriander. Eet smakelijk!

Zwaardvis op de bbq bereiden

Leg de vis een half uur voor bereiding buiten de koeling om op kamertemperatuur te laten komen. Bestrooi met een beetje olie en zeezout. Stook ondertussen de bbq goed heet tot zo’n 180-200 graden.

Grill de vis 3-4 minuten en doe de deksel op de bbq. Draai om en herhaal. Serveer de vis met een paar schijfjes citroen. Enjoy!

Garnalen op de bbq bereiden

Deze grote garnalen zijn een lust voor het oog en heerlijk van smaak. Smeer de gamba’s een half uur voor bereiding in met een lekkere knoflookolie en bestrooi met wat peper en zeezout. Grill de gamba’s op de bbq tot ze een mooie rood/roze kleur krijgen. Serveer met een partje citroen. Smullen maar.

Zeebaars op de bbq bereiden

De zeebaars wordt geleverd met huid. Leg de zeebaars op een snijplank, met de huid naar boven. Maak met een scherp mes een ondiep ruitpatroon of streepjes in de huid. Smeer in met olie, zeezout en peper. Draai de zeebaars om en smeer nogmaals rijkelijk in. Heb je een visklem in huis? Klem 2 filets in de klem en leg ze met de huidzijde op de bbq. Gaar de zeebaars in 15-20 minuten op de bbq gaar. Smeer tussentijds meerdere malen in met olie. Heb je geen visklem in huis, leg de zeebaars dan met de huidzijde op de bbq. Wanneer deze te donker wordt kan je een stukje aluminiumfolie eronder leggen. De zeebaars is gaar als aan beide kanten het vlees vel wit is. Dit kun je met een mes controleren aan de huidzijde. Serveer de zeebaars met huid en een partje citroen. De huid kan je na bereiding gemakkelijk lospellen.

Bezorgen

Bestel je voor 18:00 uur, dan wordt jouw box morgen voor 18:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Andere suggesties…