Indonesisch Bierpakket

9,95

Tiger

Goudblond bier met een oranje schijn. Mooie witte schuimkraag. Aroma’s van overwegend mout. Zoete verfrissende afdronk.

Stijl – Lager bier
Inhoud – 33 cl
ABV – 4,7%
Herkomst – Indonesië
Brouwer – Bintang

Singha

Dit is het nummer 1 bier in Thailand. Heerlijk fris bier wat uitstekend smaakt bij pittige gerechten. Singha Beer heeft diverse prijzen gewonnen, en is dan ook een echte aanrader!

Stijl – Lager Bier
Inhoud – 33 cl
ABV – 5,0%
Herkomst – Thailand
Brouwer – Singha

Tiger Lager

Goudgeel bier met een witte schuimkraag. Moutige aroma’s en een zoete moutige smaak. Koud gedronken een uitstekende dorstlesser.

Stijl – Lager Bier
Inhoud – 33 cl
ABV – 5,0%
Herkomst – Singapore
Brouwer – Tiger

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

Beschrijving

Tiger

Tiger Lager wordt sinds 1932 gebrouwen in Singapore en is onderdeel van het Heineken-portfolio. Het Tigermerk is zo populair in en rondom Singapore, dat er zelfs boeken naar het bier worden vernoemd. Voor wat, hoort wat: de schrijvers ervan ontvangen gratis bier. Intussen wordt er gelukkig ook serieus bier gebrouwen. Tiger Lager won in 2010 de World Beer Cup Gold Medal voor internationaal pils.

 

Singha 

Singha is een Thais lager bier dat gebrouwen wordt door de Boon Rawd Brewery te Bangkok, de oudste brouwerij van het land. Singha is Thais voor leeuw. Vandaar dat er een gouden leeuw staat afgebeeld op het logo. Singha is het populairste bier van Thailand.

 

Bintang

Bintang wordt gebrouwen door de Multi Bintang Indonesia Brouwerij, gevestigd in Kota Tangerang, Indonesië. De bouw van de brouwerij begon tijdens de Nederlandse koloniale bezetting van Indonesië in 1929. In 2011 won Bintang een gouden medaille voor Lager en de classificatie Champion Bier voor de Lager-categorie bij de Brewing Industry International Awards in Londen. Gevolg: Bintang werd door Brand Finance opgenomen in de Top 50 van meest waardevolle Indonesische merken in 2013. Aan erkenning dus geen gebrek. En wij weten waarom.

 

Wat zit er in een box?

  • Bintang 330 ml
  • Singha 330 ml
  • Tiger Lager 330 ml

 

Bezorgen

Bestel je voor 17:00 uur, dan wordt jouw box dezelfde avond nog verzonden. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.

Andere suggesties…