Macaron “Je bent goud waard”

17,50

De Gouden juweeltjes zijn het ideale bedankje voor eigenlijk elke gelegenheid. Onze Gouden macarons zijn het succesnummer van De Bestelbox. Iedereen die wij een doosje Gouden macarons namens werkgevers, familie of vrienden hebben mogen overhandigen vonden dit een enorme blijk van waardering. Een klein gebaar met een hele hoge waardering.

Aantal: 8 stuks

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

De lekkerste en beste Macarons van Patissier Coup de Pates.

Patissier Coup de Pates is gevestigd in een kleine Franse gemeente vlakbij Parijs. Het is een vondst. De toewijding en het enthousiasme dat de patissier in zijn producten steekt proef je terug in deze macarons. De Bestelbox verkoopt met trots deze heerlijke macarons van Coup de Pates. Macarons bestellen voor jezelf of om als relatiegeschenk te gebruiken is origineel. Het is een gouden cadeau die nog altijd niet veel gegeven wordt.

Goed om te weten: Deze macarons zijn vers en mits gekoeld bewaard, na ontvangst nog 5 dagen houdbaar.

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Allergenen

Lactose, ei, soja, noten | Niet in het product verwerkt, maar wel mogelijk aanwezig door aanwezigheid tijdens de productie aardnoten. De macaron is glutenvrij.