Macaron “Je bent goud waard”

14,95

De Gouden juweeltjes zijn het ideale bedankje voor eigenlijk elke gelegenheid. Onze Gouden macarons zijn het succesnummer van De Bestelbox.
Iedereen die wij een doosje Gouden macarons namens werkgevers, familie of vrienden hebben mogen overhandigen vonden dit een enorme blijk van waardering.
Een klein gebaar met een hele hoge waardering.

Aantal: 8 stuks

Beschrijving

Exclusieve gouden macarons met een heerlijke frambozenvulling. Gemaakt door een ambachtelijke patissier in België namelijk Amacarons. Niet te vergelijken met macarons uit de supermarkt. Gemaakt van de beste ingrediënten met topkwaliteit frambozen en amandelen. Wij hebben er een speciale en toepasselijke boodschap bij gedaan; “Jij bent goud waard”! Erg leuk en origineel om te geven, maar ook om te ontvangen.

Maak je cadeau nog persoonlijker met 1 van onze eigen “wenskaarten” incl. een persoonlijke boodschap (van max 150 tekens).

Deze macarons zijn vers en mits gekoeld bewaard, na ontvangst nog 5 dagen houdbaar.

Bezorgen

Bestel je voor 20:00 uur, dan wordt jouw pakket morgen voor 17:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Geef het aan bij de opmerkingen.

Allergenen

Lactose, ei, soja, noten | Niet in het product verwerkt, maar wel mogelijk aanwezig door aanwezigheid tijdens de productie aardnoten. De macaron is glutenvrij.

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Andere suggesties…