Meleo Mandarinello Spritz

45,95

De biologische & milieuvriendelijke mandarijnen en de liefde die in het proces is gestopt zorgt voor een heerlijke likeur en een feestje in je glas. Doe je ogen dicht en waan je even in het warme Spanje. España pura. De zonnige invloeden hebben wij kunnen vangen in ons product. Als aperitief, als afzakkertje na het eten of gewoon als gangmaker in de mix tijdens ieder feestje. De Box is ook leuk om cadeau te doen aan iemand die je echt eens in het Spaanse zonnetje wil zetten.

NIX 18 voor profs | Toolkit Materiaal

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Over De Meleo Mandarinello Spritz Bestelbox – Meleo Mandarinello is een alcoholische drank met een percentage tussen de 18.5% en de 31%. Deze wordt gemaakt van de beste biologische mandarijnen uit de buurt van Valencia in Spanje. Meleo staat voor kwaliteit, pure smaak op basis van biologisch geteelde mandarijnen.

 

Wat zit er in een box?

1 setje met een fles Mandarinello 500ml, een picolo Pronol Prosecco, een mini Limoncello 60ml en 2 glazen

Biologische & milieuvriendelijke mandarijnen
Al het fruit wordt op milieuvriendelijke manier geteeld. Zo werken de druppelaars met opgevangen regenwater en de zonnepanelen voorzien de farm van stroom. In plaats van insectenspray, worden natuurlijke vijanden van ongedierte lokaal gekweekt en losgelaten tussen de fruitbomen zodat insectenplagen op deze manier ecologisch worden uitgeroeid. Al het fruit wordt met de hand geplukt om zo de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Onbespoten mandarijnen & liefde Meleo wordt gemaakt van de schil, het is dus belangrijk dat deze zo gaaf en onbespoten mogelijk is. Ook worden ze voor de start van het proces uitvoerig gewassen en voorzien van de nodige liefde waarna de binnen 24 uur verwerkt worden tot ons smaakvolle product. Bij Meleo duurt het proces langer dan bij andere likeuren omdat wij de mandarijnen de tijd geven om te rijpen op de natuurlijke manier. Daarbij zijn wij afhankelijk van het seizoen. De ingrediënten worden alleen maar geoogst tussen november en februari. Alleen de eerste pluk van ieder jaar voldoet aan de eisen die Meleo stelt aan zijn product. Op deze wijze kan de unieke en zachte smaak van Meleo Mandarinello behaald worden.

Limoncello Exclusivo
Naast onze Mandarinello, die op basis van Mandarijnen is, hebben we ook een heerlijk zachte, zoete en handgemaakte limoncello.
Onze limoncello wordt op dezelfde manier gemaakt als onze Mandarinello. Dus; met de beste onbespoten ingrediënten, dit keer uit Sicilië in Italië.
Onze citroenen zijn de beste van het seizoen en alleen de eerste oogst wordt gebruikt, wat betekent dat onze limoncello beperkt verkrijgbaar is omdat we alleen oogsten in januari. Naast onze citroenen is er nog een “geheim wapen” toegevoegd. Om ervoor te zorgen dat de Limoncello van nature een zachtere afdronk heeft, hebben we wat mandarijn aan ons recept toegevoegd waardoor onze Limoncello Exclusivo een heerlijke zure, maar zoete smaak krijgt.

Onze Limoncello Exclusivo is uiteraard vrij van kunstmatige smaakstoffen en toevoegingen.

Omdat het zo makkelijk te drinken is, is het een Duvel in een doosje want met een alcoholpercentage van 30% zal deze Limoncello Exclusivo zelfs van de niet-limoncello liefhebber een fan maken. Serveer onze Limoncello Exclusivo rechtstreeks uit de vriezer als aperitief, samen met zijn vriendje “Gin” of mix met een heerlijke Cava of Prosecco met wat fruit om het feest compleet te maken. Saluté!

Bezorgen

Bestel je voor 23:59 uur, dan wordt jouw cadeaubox de volgende dag nog bezorgd! Liever een andere dag? Kies jouw gewenste bezorgdatum bij het afrekenen.