Online Uitjes – De Virtuele Pubquiz

HUMOR, ONTSPANNING EN EEN FANATIEKE STRIJD  

Tijd voor wat humor, ontspanning en een fanatieke strijd tussen de collega’s. Wat teambuilding deze dagen komt goed van pas. Hoe dan? Een virtuele quiz. Anders dan normaal, speciaal ontwikkeld voor deze tijd. Een toffe quiz vanuit een speciaal ingerichte studio. 

De teams zijn ingedeeld en maken virtueel contact met elkaar via Google Hangouts. De speciaal ontwikkelde App-game wordt gedownload. Onze ervaren presentator, strak in pak, is er klaar voor. Alle teams kunnen de quiz live via het scherm volgen. Een professionele aanpak, interactieve presentatie en originele rondes. 

Weet jullie team punten te scoren bij de algemene kennis ronde? Hebben jullie kennis van wet- en regelgeving? Herken jij via audio de intro van een bepaalde film of serie? Dit en andere thema’s komen voorbij tijdens onze vernieuwde, interactieve virtuele quiz. Met alleen gokken kom je niet ver… Welk team scoort de meeste punten en gaat er vandoor met de eretitel?!

Deze quiz kan plaatsvinden op jullie gewenste datum en tijdstip. Alles is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk om gepersonaliseerde vragen over jullie bedrijf toe te voegen. Wij bespreken graag samen met jullie de wensen!

 

De leukste online uitjes vind je bij De Bestelbox!

  • Alle genoemde online bedrijfsuitjes kunnen via Zoom, MS-teams of een ander technische platforms worden gespeeld.
  • Maak het online bedrijfsuitje compleet met onze Bestelboxen voor ieder budget. Het feest is helemaal af met al het lekkers wat wij aanbieden.
  • Borrelbox op maat? Wij stellen hem graag helemaal naar uw wens samen!
  • Alle online uitjes komen samen met een uitgebreide speluitleg.
  • Op een datum en tijdstip naar keuze, zoals tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Beschrijving

Interesse? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

CONTACTFORMULIER: https://debestelbox.nl/contact/
MAIL: info@debestelbox.nl
TEL: 085 019 6681

 

Bezorgen

Bestel je voor 17:00 uur, dan wordt jouw box dezelfde avond nog verzonden. Liever een andere datum? Kies jouw gewenste dag bij het afrekenen.