Royal WIJN Bestelbox

54,95

De Royal Wijnbox bestaat uit twee flessen wijn van de speciale Bodega Norton Privada (rode wijn).

Beschrijving

De Royal Wijnbox heeft deze naam te danken doordat dat deze speciale Norton wijn geschonken is op de bruiloft van Koning Willem Alexander en Prinses Maxima. Een koninklijke wijn dus, zowel in naam als in smaak! Eén van de rode wijnen uit het topsegment van het Norton wijnhuis. Een topcadeau met een koninklijk tintje. Maak het af met één van onze unieke wenskaarten. Vandaag besteld is morgen op het gewenste adres.

De wijnen van De Bestelbox zijn zorgvuldig door onze sommelier uitgekozen en samengesteld. Rechtstreeks besteld vanuit het desbetreffende wijnhuis en in een speciale verpakking wordt de Royal Wijnbox op het gewenste adres (gekoeld) geleverd.

De Royal Wijnbox bestaat uit twee flessen wijn van de speciale Bodega Norton Privada (rode wijn).

Wat zit er in een box?

2 x Bodega Norton Privada

De naam Privada refereert aan de privéwijn van de familie die voorheen alleen werd gedronken met goede vrienden en familie. Gelukkig kunnen wij in Nederland er nu ook van genieten, want wat een wijn is dit! Krachtige smaak, vol fruit en mooie houttonen maken deze wijn ideaal als begeleider van stevige vleesgerechten of stoofschotels. Mooie intense robijnrode kleur. Het bouquet heeft complexe aroma’s van onder meer rijpe zwarte en blauwe bessen, kersen, koffie en tabak. De smaak is rond, krachtig, vol, geconcentreerd, vlezig met mooi gebalanceerde en gerijpte tannines en een elegante en lange afdronk.

Deze wijn kan nu prima worden gedronken maar kan ook nog jaren rijpen. Ideaal dus om als cadeau te geven!

Overladen met hoge punten door o.a. Wijngoeroe Robert Parker (91 Parkerpunten).

Bezorgen

Bestel je voor 20:00 uur, dan wordt jouw pakket morgen voor 17:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Geef het aan bij de opmerkingen.

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google