Sangria Borrelbox

22,95

Met De Sangria Borrelbox met Sangria en lekkere borrelhapjes verras je iedereen die je lief hebt. Leuk om mee te borrelen of te proosten!

Inhoud:

  • 2 flesjes Lolea nยฐ1 sangria rood 20cl
  • Quillo 100% Olive Oil chips – 80 gram
  • Potje Delizioso Aรฏoli – 130 gram
  • Bakje Pretzel stick met zeezout – 100 gram
  • Luxe gedroogde fuet worst – 175 gram

Dit product naar meerdere adressen sturen?
Lever ons de adressen aan en wij regelen de rest.Bestellingen op meerdere afleveradressen

  • Bezorging door heel Nederland & Belgiรซ
  • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Borrelpakket bestellen voor collegaยดs, relaties en medewerkers

Werken de meeste collegaยดs binnen jouw bedrijf thuis, of wil je ze verrassen voor hun verjaardag. En wil je daarom een borrelpakket naar jouw medewerkers of collegaยดs sturen? Bij De Bestelbox hebben we een ruim assortiment met verse borrelboxen & houdbare borrelboxen! Voeg een lekkere dorstlesser toe aan het borrelpakket en jouw medewerkers of collegaยดs zijn geheid blij! Op deze manier kunnen je collegaยดs, medewerkers of relaties genieten van een borrel vanuit huis. Het bestellen van een (verse)borrelbox online kan makkelijk via de webshop. Wij kunnen de boxen verzendklaar leveren of je geheel ontzorgen door het rechtstreeks te leveren aan je medewerkers, collegaยดs of relaties.

Borrelpakket op maat laten maken en zelf samenstellen?

Heb je persoonlijke wensen en wil je een borrelpakket zelf samenstellen? Laat het ons dan gerust weten! We denken namelijk graag met je wensen mee. Wij hebben al aan veel bedrijven onze Boxen op maat geleverd! Het enige wat jij hoeft te doen is een mooie box samenstellen naar jouw wens, alle adressen verzamelen van jouw medewerkers en wij doen de rest van het werk!

Borrelpakket laten bezorgen

We gaven het al aan, maar ook het bezorgen van de thuiswerk- en/of borrelpakketten kan De Bestelbox voor je uit handen nemen. Neem hiervoor ook contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het blij maken van collegaยดs, mederwerkers en relaties met een (verse) borrelpakket!

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Andere suggesties…