Spare-Rib voorgegaard ca. 800 gram

11,95

Spareribs zijn het goedkoopste stuk ribben van het varken. Ze zijn afkomstig van de ribben net onder de maag en borst en achter de schouders. De hoeveelheid vlees tussen de botten hangt af van de kwaliteit. Het lekkerste zijn natuurlijk de ribben waar het vlees zo vanaf valt. Vaak worden ze daarom eerst gekookt, gemarineerd en daarna gegrild. De echte pitmaster gaart ribs langzaam op het indirect deel van de bbq gaar en bestrijkt ze meerdere malen met marinade.

  • Vers vlees van topkwaliteit, sappig en smaakvol
  • Met oog voor dier en milieu
  • Pure producten zonder toevoegingen
  • Vers vacuüm verpakt en gekoeld bezorgd
  • Vandaag besteld, morgen op de BBQ

Beschrijving

Hoeveel vlees per persoon

Gemiddeld eten volwassenen 350 tot 400 gram vlees tijdens een BBQ, naast alle stokbrood en salades. Heb je vlees over? Dan kan je het vlees tot de uiterste houdbaarheidsdatum in de koeling bewaren om op een ander moment te bereiden. Of vries het direct in bij binnenkomst. In de vriezer kan je de houdbaarheid verlengen met 3-4 maanden.

Bereiding

Let op, een goede bereiding van vlees op de BBQ is afhankelijk van diverse elementen. Denk bijvoorbeeld aan het type BBQ, het aantal kolen, de temperatuur etc. etc. Onderstaande bereidingsadviezen zijn dan ook richtlijnen om je op weg te helpen. Blijf altijd zelf bij je vlees en check de garing alvorens het te eten. Het beste resultaat op de BBQ realiseer je met een kerntemperatuurmeter. Aan de onderstaande adviezen kan je verder geen rechten ontlenen.

Spareribs (gegaard) op de BBQ bereiden

De spareribs worden al voorgegaard aangeleverd. Je hoeft ze alleen maar even van een mooie kleur en temperatuur te voorzien. Zorg dat de BBQ goed heet is en keer het vlees geregeld om voor een gelijkmatige kleur. Grill 12-15 minuten en smullen maar!

Bezorgen

Bestel je voor 20:00 uur, dan wordt jouw pakket morgen voor 17:00 uur bezorgd. Liever een andere datum? Geef het aan bij de opmerkingen.

Allergenen

Rund

Beoordelingen

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Andere suggesties…