fbpx

Limoncello Spritz Bestelbox

Cocktail & Likeur Bestelboxen

Toont alle 8 resultaten

 • Denk aan… de Italiaanse keuken, de Italiaanse zon, de Italiaanse zomerliedjes op de radio, de ijsjes en de aperitivo’s op het terras aan het einde van de middag… Om dat Italië gevoel in huis te halen heeft De Bestelbox de Limoncello Spritz Bestelbox! Een heerlijke frisse cocktail met een scheutje Limoncello als smaakmaker….

  Lees meer 59,95
 • De biologische & milieuvriendelijke mandarijnen en de liefde die in het proces is gestopt zorgt voor een heerlijke likeur en een feestje in je glas.
  De zonnige invloeden hebben wij kunnen vangen in ons product. Als aperitief, als afzakkertje na het eten of gewoon als gangmaker in de mix tijdens ieder feestje.

 • De biologische & milieuvriendelijke mandarijnen en de liefde die in het proces is gestopt zorgt voor een heerlijke likeur en een feestje in je glas. Doe je ogen dicht en waan je even in het warme Spanje. España pura. De zonnige invloeden hebben wij kunnen vangen in ons product. Als aperitief, als afzakkertje na het eten of gewoon als gangmaker in de mix tijdens ieder feestje. De Box is ook leuk om cadeau te doen aan iemand die je echt eens in het Spaanse zonnetje wil zetten.

   

 • Zit de 5 al in de klok? Dan is het tijd voor een gezellige (digitale) borrel met vrienden, collega’s of de familie. Maar wat is een VRIJMIBO zonder de lekkerste cocktails en lekkere bites? De VRIJMIBO Cocktail Bestelbox is Dé box om jouw VrijMiBo of online borrel een kickstart te kunnen geven. Welke collega, vriend of vriendin heeft ze als eerste op? De VRIJMIBO Cocktail Bestelbox is perfect om te geven als cadeau maar ook om lekker zelf van te genieten.

 • Ben jij of ken jij iemand die ook zo dol is op tropische smaken en verassingen? Dan is de Proeverij Cocktail Bestelbox echt iets voor jou! Beeld je in dat je op de Bahama’s bent, je staat voor een rieten bar op het strand… Welke cocktail bestel je als eerst? In deze box tref je de 5 meest populaire cocktails aller tijden. De Proeverij Cocktail Bestelbox is perfect om te geven als cadeau of om lekker zelf van te genieten.

 • Ben jij of ken jij iemand die ook zo dol is op tropische smaken en verassingen? Dan is de Tropical Cocktail Bestelbox echt iets voor jou! Beeld je in dat je op de Bahama’s bent, je staat voor een rieten bar op het strand… Welke cocktail bestel je als eerst? In deze box tref je de 4 meest populaire cocktails aller tijden namelijk de Mojito, Sex on The Beach, Cosmopolitan en Pornstar Martini. De Tropical Cocktail Bestelbox is perfect om te geven als cadeau of om lekker zelf van te genieten.

 • Zwoele zomeravond? Perfect voor een cocktailparty! Dan is met de Zomerse Cocktail Bestelbox geen punt! Gezellig met je vrienden, liefde, medewerkers of relaties (virtueel)borrelen! Met deze box kun je genieten van 2 heerlijke zomerse cocktails die onze ervaren cocktailshaker voor jou heeft gemaakt! De Zomerse Cocktail Bestelbox is perfect om te geven als cadeau of om lekker zelf van te genieten. 

 • Ken jij iemand die wel even een opkikkertje kan gebruiken en wil jij diegene even flink in het zonnetje zetten? Met De Opkikker Cocktail Bestelbox tover jij een grote glimlach op iedereen!

Onze professionele cocktail shakers hebben voor jou de heerlijkste Cocktails klaargemaakt. Uitpakken en schenken maar, wat ijs erbij en waan jezelf op een tropische eiland, een hippe club of bar.

top