De Proeverij Bierbox

Bier Bestelboxen

borrel bestelboxen
Online een Bier box bestellen was nog nooit zo makkelijk. Dit is ook niet vreemd, want De Bestelbox selecteert voor jou hele bijzondere bieren van nog niet zo heel bekende maar opkomende brouwers waarvan de flesjes nog niet bij heel veel slijters of supermarkten verkrijgbaar zijn. Dat doen wij ook nog eens in een fantastisch box met een glas van de brouwer, de nodige bierviltjes, een bieropener en wat lekkere nootjes voor bij de biertjes. Je krijgt alles aangeleverd in een speciale en aangeklede Bier Bestelbox.

Ook als cadeau en of geschenk, danwel als presentje!
Tip van de Bestelbox: geef een Bier Box cadeau. Zal zeker gewaardeerd worden door de echte bierliefhebber! Je kan hier ook nog een persoonlijke boodschap bij doen. Leuk toch? Vandaag besteld is morgen op plaats van bestemming!

Project gelukt? Of iets goed te maken? Relatiegeschenk!
Het is ook zeker mogelijk om een groot aantal Bier Boxen af te nemen met bijzondere bieren als cadeau voor je collega’s of medewerkers. Want of je project nou een gillend succes is of een complete failure. Een Bier Box is letterlijk het enige cadeau dat je in beide gevallen kan geven 🙂

Toont alle 3 resultaten

top

Voor 20:00 besteld is de volgende dag voor 17:00 in huis