fbpx

BBQ Burgerking Bestelbox

BBQ-boxen

Wat is een BBQ zonder een goed stuk vlees? Bij De Bestelbox krijg je nu vers vlees van de ambachtelijke slager thuisbezorgd. Alle pakketten zijn met zorg en aandacht samengesteld en bereid. Mooie producten van topkwaliteit, sappig en zeer smaakvol รฉn met oog voor dier en milieu. Van familie pakketten tot de echte pitmaster pronkstukken, De Bestelbox biedt voor ieder wat wils. Welk stuk vlees leg jij morgen op de BBQ?

 • BBQ Bestelboxen

  BBQ Bestelboxen (8)

  Wat is een BBQ zonder een goed stuk vlees? Bij de bestelbox krijg je nu vers vlees van de ambachtelijke slager thuisbezorgd. Alle pakketten zijn met zorg en aandacht samengesteld en bereid. Mooie producten van topkwaliteit, sappig en zeer smaakvol รฉn met oog voor dier en milieu. Van familie pakketten tot de echte pitmaster pronkstukken, de bestelbox biedt voor ieder wat wils. Welk stuk vlees leg jij morgen op de BBQ?Liever een stukje vis op de BBQ? Dat kan natuurlijk ook! De bestelbox biedt ook verschillende vispakketten. Verse vis van de afslag, gekoeld en vacuรผm verpakt geleverd. Ook voor mensen die het beste van land en zee willen bieden we een surf en turf pakket aan. Opties genoeg en allemaal even lekker. Stook de BBQ maar op, zet de wijn maar koud en bestel de lekkerste visjes vanuit de luie stoel.
 • BBQ Vlees

  BBQ Vlees (5)

  Voor de echte vleesliefhebbers hebben wij bij De Bestelbox een exclusief assortiment samengesteld met bijzondere stukken kwaliteitsvlees. Zo kun je bij ons terecht voor een prachtig stuk Black Angus Bavette uit USA. Een van de meest populaire steaks en ook in Nederland wint het aan populariteit. Of wat dacht u van een Tomahawk Steak? Deze vleessoort is misschien wel het beste BBQ vlees ter wereld. Ook kun je hier terecht voor de lekkerste burgers en heel veel meer.
 • Gourmet Bestelboxen

  Gourmet Bestelboxen (3)

  Wist jij dat het woord Gourmet in het Frans โ€œfijnproeverโ€ betekent? De Bestelbox zorgt ervoor dat die betekenis met onze heerlijke gourmet boxen stand houdt. Alle boxen zijn met zorg en aandacht samengesteld. Het vlees wordt vers bereid bij onze ambachtelijke slager en de vis wordt rechtstreeks bij de visafslag gehaald. Mooie, sappige en zeer smaakvolle producten van topkwaliteit รฉn met oog voor dier en milieu. Opties genoeg en allemaal even lekker. Warm de gourmet maar op, zet de wijn maar koud en bestel de lekkerste stukjes vlees en vis als verrassing voor jouw personeel of gewaardeerde klanten. Uiteraard ook geschikt om jezelf of je vrienden een keer goed te verwennen.
top
open

ย ๐ŸŽย  Voor 18:00 besteld is de volgende dag voor 18:00 in huis ย ๐ŸŽ