fbpx

BBQ op Maat

BBQ-boxen

BBQ-box-online-bestellen

Wat is een BBQ zonder een goed stuk vlees? Bij De Bestelbox krijg je nu vers vlees van de ambachtelijke slager thuisbezorgd. Alle pakketten zijn met zorg en aandacht samengesteld en bereid. Mooie producten van topkwaliteit, sappig en zeer smaakvol én met oog voor dier en milieu. Van familie pakketten tot de echte pitmaster pronkstukken, De Bestelbox biedt voor ieder wat wils. Welk stuk vlees leg jij morgen op de BBQ?

  • BBQ Bestelboxen

    BBQ Bestelboxen (6)

    BBQ-boxen-online-bestellen Wat is een BBQ zonder een goed stuk vlees? Bij de bestelbox krijg je nu vers vlees van de ambachtelijke slager thuisbezorgd. Alle pakketten zijn met zorg en aandacht samengesteld en bereid. Mooie producten van topkwaliteit, sappig en zeer smaakvol én met oog voor dier en milieu. Van familie pakketten tot de echte pitmaster pronkstukken, de bestelbox biedt voor ieder wat wils. Welk stuk vlees leg jij morgen op de BBQ? Liever een stukje vis op de BBQ? Dat kan natuurlijk ook! De bestelbox biedt ook verschillende vispakketten. Verse vis van de afslag, gekoeld en vacuüm verpakt geleverd. Ook voor mensen die het beste van land en zee willen bieden we een surf en turf pakket aan. Opties genoeg en allemaal even lekker. Stook de BBQ maar op, zet de wijn maar koud en bestel de lekkerste visjes vanuit de luie stoel.
top
open

✔ Kies jouw bezorgmoment  ✔ Voeg een GRATIS wenskaart toe  ✔ Bestellen vanaf 1 stuk  ✔ Bedrijven bestellen makkelijk op factuur