fbpx

BAK HET ZELF! – Boeren Cake

Cadeauboxen

 

We kunnen het je niet vaak genoeg vertellen: een cadeaubox geven is het leukste wat er bestaat. Niet alleen voor degene die het cadeau krijgt, maar ook voor jezelf! Bij De Bestelbox kun je uit veel verschillende leuke cadeaus kiezen. Op deze manier kom je gemakkelijk leuke cadeautjes tegen. Ook hebben wij genoeg keuze om een cadeau te versturen voor een speciaal moment als Valentijnsdag of de geboorte van een nieuw kleintje. Welk cadeau je keuze ook wordt, wij komen jouw cadeau persoonlijk bezorgen. Bestel je jouw cadeau voor 20:00 uur, dan wordt deze de volgende dag nog vรณรณr 18:00 bezorgd.

 • Bedankt Bestelboxen

  Bedankt Bestelboxen (12)

  Wil jij iemand bedanken op een leuke en bijzondere manier? Je lieve vriendin omdat ze altijd voor je klaarstaat, je broertje voor het helpen verhuizen, je moeder die zo vaak op de kids past of je buurman voor het aannemen van jouw pakketjes... Laat weten dat je diegene waardeert met een Bedankt cadeaubox van De Bestelbox!
 • Beterschap Bestelboxen

  Beterschap Bestelboxen (11)

  beterschap bestelboxenKen jij iemand die ziek is, een opkikkertje verdient of een moeilijke tijd doormaakt? Met een Cadeaubox van De Bestelbox zit je altijd goed! En met een van onze wenskaarten kun je er makkelijk een persoonlijke draai aan geven, Want lieve woorden op een kaart doen altijd goed.ย Op jouw manier โ€˜beterschapโ€™ zeggen, sterkte wensen of laten weten dat je aan iemand denkt is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest met de Beterschap Bestelboxen.
 • Gefeliciteerd Bestelboxen

  Gefeliciteerd Bestelboxen (13)

  gefeliciteerd bestelboxHiep hiep hoera, er is iets te vieren! Wil je iemand feliciteren? Wat is er leuker dan gefeliciteerd te zeggen in de vorm van een origineel cadeau bij feestelijke gelegenheden zoals: een verjaardag, jubileum of huwelijk.
 • Jij bent goud waard Bestelboxen

  Jij bent goud waard Bestelboxen (5)

  jij bent goud waard bestelboxenJij bent goud waard. Vier woorden met een hele grote betekenis. Zonder een woord te zeggen breng je met deze producten een boodschap vol waardering en dankbaarheid over. Wat is er nog leuker dan je hardwerkende medewerkers of vrijwilligers een blijk van waardering te geven? Met de Jij bent goud waard Bestelboxen van De Bestelbox is het nog nooit zo makkelijk geweest om iemand laten weten dat hij/zij GOUD waard is voor jou!
 • Liefdevolle Bestelboxen

  Liefdevolle Bestelboxen (7)

  liefdevolle BestelboxWil je iemand die jij lief hebt gewoon even flink in het zonnetje zetten? Bij De Bestelbox vind je originele en lekkere cadeauboxen die je nergens anders vindt. Liefde gaat immers ook een beetje door de maag! Dus verras de liefde van je leven, je zorgzame moeder, je allerbeste vriendin of je lieve buurvrouw met de Liefdevolle Bestelboxen van De Bestelbox.
 • De Bak Het Zelf Bestelboxen

  De Bak Het Zelf Bestelboxen (4)

  Wil jij een echte keukenprins(es) verrassen? Verras hem of haar dan origineel met De Bak Het Zelf Bestelboxen! Dit zijn leuke brievenbuspakketjes met een heerlijke bakmix naar keuze waar (bijna) alle ingrediรซnten in zitten om heerlijke koekjes te bakken. Er hoeft alleen nog maar water bij toegevoegd te worden! Binnen een handomdraai heb je heerlijke koekjes, muffins, cake of tompouces gebakken. Kun je dit jaar geen verjaardagsfeestje vieren? Stuur jouw vriendjes en vriendinnetjes een bakmix om thuis te maken! Je kunt de bakmix ook versturen om iemand te bedanken, om te laten weten hoe lief je iemand vindt of om iemand te feliciteren met zijn/haar verjaardag! Er is altijd wel een moment te verzinnen om iemand een Bak Het Zelf Bestelbox cadeau te doen.Tip: je kunt jezelf natuurlijk ook direct uitnodigen om de heerlijke baksels te bakken en te proeven.
top
open

ย ๐ŸŽย  Voor 18:00 besteld is de volgende dag voor 18:00 in huis ย ๐ŸŽ