fbpx

De Weekend Filmbox

Film Boxen

Een heerlijk avondje gezelligheid met één van onze Film Bestelboxen. Kies een top film naar keuze met de Pathé Thuisbioscoop bon en geniet van
al het lekkers in jouw Film Bestelbox. Er is voor ieder wat wils! Het is leuk om cadeau te doen, maar ook zeker ook om zelf een avondje van te genieten met familie of vrienden.

Toont alle 12 resultaten

 • Zoek je een leuk en origineel cadeau om je Kids, vriendin, of collega even te verwennen? Met de ”Weekend¨ Film Bestelbox geef je een filmavond cadeau die niet gauw vergeten zal worden. Heerlijk genieten van de nieuwste films en heerlijke lekkernijen. Even een momentje om lekker te chillen en te kijken naar een film naar keuze.

  Opties selecteren 59,9565,95
 • Zoek je een leuk en origineel cadeau om je Kids, vriendin, of collega even te verwennen? Met de ”Moment voor jezelf¨ Film Bestelbox geef je een filmavond cadeau die niet gauw vergeten zal worden. Heerlijk genieten van de nieuwste films en heerlijke lekkernijen. Even een momentje om lekker te chillen en te kijken naar een film naar keuze.

  In winkelwagen 14,95
 • De Toffe Peer Fruitbox is een goed gevulde Fruitbox met maar liefst 3,5 kg aan vers seizoen -en exotisch fruit, een Pathé Thuis Filmbon t.w.v. 1 HD Film, een zakje Jimmy’s popcorn (zoet of zout) en een zak M&M’s (met pinda’s of met een crispy binnenkant)

 • Het cadeau voor een unieke én gezellige filmavond met het hele gezin! Een avondje ontspannen op de bank en kijken naar een top film naar keuze! Met z’n allen genieten van alle guilty pleasures onze Film Bestelbox. Een lekker wijntje voor moeders en vaders, blikjes fris, heel veel lekkers.

  Opties selecteren 43,9549,95
 • Met de Man Cave Film Bestelbox heb je alle ingrediënten in huis om samen met je maten te genieten van een Pathe Film naar keuze,
  een aantal ”BRUTE” speciaal biertjes en mannelijke lekkernijen. Leuk om cadeau te doen maar ook zeker ook om zelf van te genieten!

  Opties selecteren 42,9548,95
 • Een gezellige filmavond met de meiden? Bij de Bestelbox leveren wij nu ook de compleet verzorgde Desperate Housewines Film Bestelbox, met daarin alle benodigdheden voor een gezellige filmavond, gewoon bij je thuis! De Desperate Housewine Biosbox  is speciaal samengesteld voor een avond bijkletsen en films kijken met je vriendinnen!

  Opties selecteren 49,9554,95
 • Zoek je een leuk en origineel cadeau om jouw Valentijn, lieve vriend, vriendin, of lieve ouders even te verwennen? Met de ”Valentijns Date¨ Film Bestelbox geef je een filmavond cadeau die niet gauw vergeten zal worden. Heerlijk genieten van de nieuwste films en heerlijke lekkernijen. Even een momentje om lekker te chillen en te kijken naar een film naar keuze.

  Opties selecteren 42,9548,95
 • Zoek je een leuk en origineel cadeau om je Kids, vriendin, of collega even te verwennen? Met de ”Netflix & Snack¨ Film Bestelbox geef je een filmavond cadeau die niet gauw vergeten zal worden. Heerlijk genieten van de nieuwste films en heerlijke lekkernijen. Even een momentje om lekker te chillen en te kijken naar een film naar keuze.

  Opties selecteren 32,9538,95
 • Zoek je een leuk en origineel cadeau om je Kids even te verwennen? Met de ”Kids Only” Film Bestelbox geef je de Kids een filmavond cadeau die ze niet gauw zullen vergeten. Heerlijk genieten van drankjes en lekkernijen. Even een momentje voor de kids om lekker te chillen en te kijken naar een film naar keuze.

   

  Opties selecteren 22,9528,95
 • Zoek je een leuk en origineel cadeau om je Kids, vriendin, of collega even te verwennen? Met de ”Candybar¨ Film Bestelbox geef je een filmavond cadeau die niet gauw vergeten zal worden. Heerlijk genieten van de nieuwste films en heerlijke lekkernijen. Even een momentje om lekker te chillen en te kijken naar een film naar keuze.

  Opties selecteren 18,9524,95
 • Zoek je een leuk en origineel cadeau om je Kids, vriendin, of collega even te verwennen? Met de ”Zoet & Zout¨ Film Bestelbox geef je een filmavond cadeau die niet gauw vergeten zal worden. Heerlijk genieten van de nieuwste films en heerlijke lekkernijen. Even een momentje om lekker te chillen en te kijken naar een film naar keuze.

  Opties selecteren 17,9523,95
 • Zoek je een leuk en origineel cadeau om je Kids, vriendin, of collega even te verwennen? Met de ”Bits & Bites¨ Film Bestelbox geef je een filmavond cadeau die niet gauw vergeten zal worden. Heerlijk genieten van de nieuwste films en heerlijke lekkernijen. Even een momentje om lekker te chillen en te kijken naar een film naar keuze.

  Opties selecteren 17,9523,95
top