fbpx

De High Tea Premium

High Tea Boxen

High tea box bestellen

Wie is er niet gek op een high tea? Allemaal lekkere zoete en hartige hapjes, uitgebreid tafelen, kletsen en natuurlijk een warme pot thee erbij. Bij De Bestelbox maken we het voor jou zo gemakkelijk dat je alleen maar de pot thee zelf op hoeft te zetten! De rest wordt door ons verzorgd en bij jou thuis afgeleverd.

Toont alle 3 resultaten

 • Zin in een mega uitgebreide High tea met alles er op en er aan? Daar hebben we aan gedacht! Met De Hight Tea Premium kun je een hele middag genieten van de lekkerste warme en koude hapjes en zoetigheden. Voor ieder wat wils en altijd vers en gekoeld thuisbezorgd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de warme gerechtjes opwarmen, het theewater opzetten en wellicht de bubbels inschenken! Cheers!

   

  Te bestellen vanaf 15 stuks

  Vul het bestelformulier in 39,95 voor 2 personen.
 • Zin in een mega uitgebreide High tea met alles er op en er aan? Daar hebben we aan gedacht!
  Met De Hight Tea Deluxe kun je een hele middag genieten van
  de lekkersteΒ hapjes en zoetigheden.
  Voor ieder wat
  wils en altijd vers en gekoeld thuisbezorgd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het theewater opzetten en wellicht de bubbels inschenken! Cheers!

  Te bestellen vanaf 15 stuks

  Vul het bestelformulier in 32,50 voor 2 personen.
 • Wil je eens iets anders dan de gebruikelijke Engelse high tea? Bij ons kun je heerlijk genieten van De Indonesische High Tea Bestelbox samengesteld door onze Indonesische chef. Een bijzonder smaakvolle Indonesische High Tea met diverse hartige en zoete specialiteiten. De Indonesische High Tea is een origneel en lekker cadeau om jezelf of je vrienden, familie en collega’s mee te verwennen.Β 

  Te bestellen vanaf 10 stuks

  Vul het bestelformulier in 29,50 voor 2 personen.
top