fbpx

Traditionele Rijsttafel Maaltijdbox

Maaltijd Boxen

Diner box bestellen

Dagelijks maken onze topchefs de lekkerste maaltijden. Deze maaltijden zijn makkelijk en simpel klaar te maken. Even opwarmen en/of opbakken en je kan lekker thuis uit eten. De maaltijden zijn ook leuk om cadeau te doen als je iemand wilt bedanken of als je partner voor zichzelf moet zorgen en jij dan een kant-en-klare Maaltijd cadeau kan doen zodat hij of zij ook lekker kan genieten een restaurant maaltijd.

Toont alle 5 resultaten

 • Ben jij ook zo’n indofood lover? Deze heerlijke gerechten worden met veel zorg bereid door onze Indonesische chef. Rechtstreeks uit de traditionele Indonesische keuken. De mooiste smaken uit de Gordel van Smaragd samengevoegd in een heerlijke rijsttafel, bereid met passie en een flinke scheut liefde. Laat al je zintuigen prikkelen en geniet….Selamat Makan!

   

  Te bestellen vanaf 10 stuks

  Vul het bestelformulier in 18,95 per persoon.
 • Ben jij ook zo’n indofood lover? Deze heerlijke gerechten worden met veel zorg bereid door onze Indonesische chef. Rechtstreeks uit de traditionele Indonesische keuken. De mooiste smaken uit de Gordel van Smaragd samengevoegd in deze heerlijke rijsttafel deluxe, bereid met passie en een flinke scheut liefde. Laat al je zintuigen prikkelen en geniet…. Selamat Makan! De Rijsttafel Deluxe Maaltijdbox is lekker om zelf van te genieten, of om cadeau te doen aan vrienden, familie of collega’s!

   

  Te bestellen vanaf 10 stuks

 • Ben jij ook zo gek op de Indonesische keuken? Dan heeft de Bestelbox de ideale box voor jou. In de Indonesische Rijsttafel Deluxe Spicy Maaltijdbox zitten diverse heerlijke soorten gerechten uit de Indonesische keuken! In een handomdraai op tafel. Selamat Makan (eetsmakelijk)!

   

  Te bestellen vanaf 10 stuks

  Vul het bestelformulier in 24,95 per persoon.
 • Bent u een vleesliefhebber? Dan heeft de Bestelbox de ideale box voor u. In de Indonesische Meatbox zitten diverse heerlijke soorten vleesgerechten uit de Indonesische keuken!

   

  Te bestellen vanaf 10 stuks

  Vul het bestelformulier in 32,95 per persoon.
 • Ben jij ook zo gek op de Indonesische keuken? Dan heeft de Bestelbox de ideale box voor jou. In de Indonesische Kip Cashew Maaltijdbox zit (zoals de naam het al verklapt) het geliefde en bekende kipgerecht uit de Indonesische keuken! In een handomdraai op tafel. Selamat Makan (eetsmakelijk)!

   

  Te bestellen vanaf 10 stuks

  Vul het bestelformulier in 21,95 per persoon.
top