fbpx

De High Tea Premium

Maaltijdboxen

Maaltijdbox bestellen? Geniet van onze restaurant kwaliteit! Dagelijks maken onze top chefs de lekkerste gerechten die wij vervolgens samenvoegen in onze maaltijdboxen. Van ontbijtjes tot kakelverse maaltijden, bij De Bestelbox vind je het allemaal! Onze maaltijdboxen zijn ideaal wanneer jij weinig tijd hebt maar toch een heerlijke kant en klare maaltijd op tafel wilt hebben staan. Je hoeft onze maaltijden alleen nog maar even op te warmen en je kunt binnen een paar minuten al genieten van een maaltijd vol verse ingrediënten! Natuurlijk zijn onze maaltijdboxen ideaal wanneer je snel even iets wilt eten, maar wist je dat onze maaltijdboxen ook zeer leuk zijn om als cadeau te geven? Bedank bijvoorbeeld eens iemand met een heerlijke maaltijdbox of verras je partner met een overheerlijk ontbijtje of high tea! En voor de echte sushi liefhebbers hebben we nu ook Sushiboxen!

 • Lunch Bestelboxen

  Lunch Bestelboxen (7)

    Onze lunchboxen zijn vers en ambachtelijk klaargemaakt én daardoor het ideale cadeau voor je relaties, medewerkers, vrienden, familie en collega’s. Gewoon even omdat je aan ze denkt! Of…gewoon een momentje voor jezelf. Steeds meer particulieren en zakelijke klanten beseffen het belang van een goede, verse en gezonde lunch. Wij bieden verschillende Lunchboxen aan met bijzondere, bekende en lokale producten gemixt. Voor de zakelijke markt bieden wij ook Lunchboxen op maat aan op basis van jouw wensen en jouw beschikbare budget. Bijvoorbeeld voor die belangrijke teamlunch op kantoor óf juist, in deze tijd, met zijn allen online via Zoom of Teams. De Lunchboxen worden voor 13.00 uur gekoeld geleverd op het gewenste adres. Allergieën of dieetwensen? Geef het aan in de opmerking.
 • High Tea Bestelboxen

  High Tea Bestelboxen (3)

  Wie is er niet gek op een high tea? Allemaal lekkere zoete en hartige hapjes, uitgebreid tafelen, kletsen en natuurlijk een warme pot thee erbij. Bij De Bestelbox maken we het voor jou zo gemakkelijk dat je alleen maar de pot thee zelf op hoeft te zetten! De rest wordt door ons verzorgd en bij jou thuis afgeleverd. Of wat dacht je er anders van om onze High Tea Bestelbox voor de deur te zetten bij een vriendin, een collega of de familie, zodat je later samen digitaal, via FaceTime bijvoorbeeld, kunt high tea-en. Of laat je high tea door ons personaliseren door er een heel thema aan hangen. Bijvoorbeeld de kleur roze of blauw naar aanleiding van het geslacht van de baby of juist typische hapjes uit het geboortejaar van de jarige. Onze high tea Borrelboxen kun je eigenlijk helemaal naar eigen wens organiseren en aankleden. Samen boxen wij het voor elkaar!
 • Maaltijd Bestelboxen

  Maaltijd Bestelboxen (5)

  Dagelijks maken onze topchefs de lekkerste maaltijden. Deze maaltijden zijn makkelijk en simpel klaar te maken. Even opwarmen en/of opbakken en hupsakee je kan lekker thuis uit eten. De maaltijden zijn ook leuk om cadeau te doen als je iemand wilt bedanken of als je partner voor zichzelf moet zorgen en jij dan een kant-en-klare Maaltijd Bestelbox cadeau kan doen zodat hij of zij ook lekker kan genieten een restaurant maaltijd... Voor 18.00 uur besteld, is de volgende dag al op tafel!
top