fbpx

De High Tea Premium

High Tea Bestelboxen

high-tea-bestellen-online
Wie is er niet gek op een high tea? Allemaal lekkere zoete en hartige hapjes, uitgebreid tafelen, kletsen en natuurlijk een warme pot thee erbij. Bij De Bestelbox maken we het voor jou zo gemakkelijk dat je alleen maar de pot thee zelf op hoeft te zetten! De rest wordt door ons verzorgd en bij jou thuis afgeleverd. Of wat dacht je er anders van om onze High Tea Bestelbox voor de deur te zetten bij een vriendin, een collega of de familie, zodat je later samen digitaal, via FaceTime bijvoorbeeld, kunt high tea-en. Of laat je high tea door ons personaliseren door er een heel thema aan hangen. Bijvoorbeeld de kleur roze of blauw naar aanleiding van het geslacht van de baby of juist typische hapjes uit het geboortejaar van de jarige. Onze high tea Borrelboxen kun je eigenlijk helemaal naar eigen wens organiseren en aankleden. Samen boxen wij het voor elkaar!

Toont alle 3 resultaten

 • Zin in een mega uitgebreide High tea met alles er op en er aan? Daar hebben we aan gedacht! Met De Hight Tea Premium kun je een hele middag genieten van de lekkerste warme en koude hapjes en zoetigheden. Voor ieder wat wils en altijd vers en gekoeld thuisbezorgd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de warme gerechtjes opwarmen, het theewater opzetten en wellicht de bubbels inschenken! Cheers!

  Opties selecteren 39,9574,95 voor 2 of 4 personen.
 • Zin in een mega uitgebreide High tea met alles er op en er aan? Daar hebben we aan gedacht! Met De Hight Tea Deluxe kun je een hele middag genieten van de lekkerste hapjes en zoetigheden. Voor ieder wat wils en altijd vers en gekoeld thuisbezorgd. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het theewater opzetten en wellicht de bubbels inschenken! Cheers!
  Opties selecteren 32,5059,95 voor 2 of 4 personen.
 • Wil je eens iets anders dan de gebruikelijke Engelse high tea? Bij ons kun je heerlijk genieten van De Indonesische High Tea Bestelbox samengesteld door onze Indonesische chef. Een bijzonder smaakvolle Indonesische High Tea met diverse hartige en zoete specialiteiten. De Indonesische High Tea is een origneel en lekker cadeau om jezelf of je vrienden, familie en collega’s mee te verwennen. 

  De Indonesische High Tea Bestelbox kun je bij ons per 2 personen of 4 personen bestellen. Selamat Makan! (Eetsmakelijk!)

  Opties selecteren 29,5057,50 voor 2 of 4 personen.
top