fbpx

Brievenbus Borrelbox

Proost Cadeauboxen

Toont alle 2 resultaten

  • Ben je op zoek naar een lekkere houdbare Borrelbox voor jouw online meeting met vrienden, familie of medewerkers? Of wil je iemand in het zonnetje zetten en een heerlijke Borrelbox cadeau te doen. Dan is de Brievenbus Borrelbox zeker wat voor jou. Bij De Bestelbox staat de kwaliteit van producten op nummer 1.

    Een brievenbus geschenk met Italiaanse wijn, verse Rotterdamse Kaas en nootjes.

  • Ben je op zoek naar een lekkere houdbare Borrelbox voor jouw online meeting met vrienden, familie of medewerkers? Of wil je iemand in het zonnetje zetten en een heerlijke Borrelbox cadeau te doen. Dan is de Brievenbus borrelbox groot zeker wat voor jou. Bij De Bestelbox staat de kwaliteit van producten op nummer 1.

    Een brievenbus geschenk met Italiaanse rode en witte wijn, verse Rotterdamse Kaas en nootjes.

Samen proosten met De Proost Bestelboxen van De Bestelbox. Het ideale cadeau om op afstand toch met elkaar te toosten op het behalen van een diploma, de sleutel overdracht van een nieuw huis, promotie bij je werkgever of gewoon met elkaar het leven vieren! Liever een Proost Bestelbox geheel naar jouw wensen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

top