fbpx

Paashaas Party Snoepbox

Themaboxen

Ben je op zoek naar een tof cadeau voor sinterklaas, moeder- of vaderdag of voor kerst? Of zoek je een origineel cadeau voor hem of cadeau voor haar? De Bestelbox heeft de allerleukste cadeaus voor elk moment voor je geselecteerd! Zo vind je de leukste cadeaus voor de feestdagen, voor een speciale dag of voor een verjaardag! Onze leuke en originele cadeaus zijn speciaal voor jou uitgezocht. Met een Themabox van De bestelbox ben je altijd geslaagd!

  • Pasen Bestelboxen

    Pasen Bestelboxen (8)

    Pasen staat weer voor de deur! Weet jij al wat je gaat doen? We besteden steeds meer aandacht aan de Paasdagen. Tegenwoordig pakken we met Pasen naast de bekende paasbrunch ook steeds vaker uit met een uitgebreid diner. Maar wat zet je op tafel? Bij De Bestelbox kun je voor elk moment van de dag een leuk en lekkere box vinden. Van klein paas-ei cadeautjes tot een uitgebreide paasbrunch. Bestel nu alvast je Pasen Bestelboxen en wij komen deze met heel veel Paasvreugde bij jou thuisbezorgen! De Pasen Bestelboxen zijn ook leuk om cadeau te doen aan vrienden, familie, collega´s of een oude bekende. FIJNE PAASDAGEN!
  • Wens Bestelboxen

    Wens Bestelboxen (4)

    Een wens Bestelbox maakt ieder moment bijzonder. Een kaart zegt meer dan duizend woorden. Maar soms wil je iemand verrassen met nét dat beetje extra. In dat geval zijn onze wens Bestelboxen perfect. Met deze kleinigheidjes wens je iemand succes, geef je iemand die het kan gebruiken een opkikkertje, proost je op een afstand met iemand die net de sleutel van zijn nieuwe huis heeft gekregen en feliciteer je iemand met zijn verjaardag, bruiloft of nieuwe baan! Je vind het allemaal bij De Wens Bestelboxen van De Bestelbox.
top
open

Voor 18:00 besteld is de volgende dag voor 18:00 in huis