fbpx

De Caramel Party Wafel Box XXL

Wafel Boxen

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

 • In de Luikse Chocolade Wafels van De Bestelbox worden alleen de puurste ingrediënten verwerkt, en dat proef je! De wafels worden iedere dag vers gebakken volgens authentiek recept. 

 • Wie wil jij in het zonnetje zetten met deze heerlijke caramel traktatie?
  Zonder een woord te zeggen breng je met deze Luikse Wafel Box  een lach op het gezicht van de ontvanger!

  Van verjaardags cadeautje tot een zakelijk bedankje: dit brievenbus cadeaupakket is een feestje om te geven én om te krijgen!

 • In de Luikse Chocolade Wafels van De Bestelbox worden alleen de puurste ingrediënten verwerkt, en dat proef je! De wafels worden iedere dag vers gebakken volgens authentiek recept. 

 • Ook zo dol op wafels? Dat komt goed uit, De Bestelbox heeft namelijk chocolade wafels in ons assortiment met genoeg variatie. 2 heerlijke wafels om van te smullen. Speciaal voor de echte chocoladeliefhebber. Leuk als traktatie, bij de high tea of gewoon voor bij de koffie. Ook leuk om te geven als origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Verwen jezelf of je relaties, medewerkers of collega’s met onze wafel Bestelbox.

 • Ook zo dol op wafels? Dat komt goed uit, De Bestelbox heeft namelijk Chocolicious Luikse chocolade wafels in het assortiment met genoeg variatie. 2 heerlijke wafels om van te smullen met melk- en witte chocolade. Speciaal voor de echte chocoladeliefhebber. Leuk als traktatie, bij de high tea of gewoon voor bij de koffie. Ook leuk om te geven als origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Verwen jezelf of je relaties, medewerkers of collega’s met onze wafel Bestelbox.

 • Ook zo dol op wafels? Dat komt goed uit, De Bestelbox heeft namelijk Chocolicious chocolade wafels in ons assortiment met genoeg variatie. 4 heerlijke wafels om van te smullen met melk- en witte chocolade. Speciaal voor de echte chocoladeliefhebber. Leuk als traktatie, bij de high tea of gewoon voor bij de koffie. Ook leuk om te geven als origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Verwen jezelf of je relaties, medewerkers of collega’s met onze wafel Bestelbox.

 • Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Dat komt goed uit, De Bestelbox heeft namelijk Gefeliciteerd wafels in ons assortiment met genoeg variatie. 4 heerlijke wafels om van te smullen. Speciaal voor de echte chocoladeliefhebber met de lekkerste toppings!

 • Ook zo dol op wafels? Dat komt goed uit, De Bestelbox heeft namelijk party wafels in ons assortiment met genoeg variatie. 5 heerlijke mini wafels om van te smullen. Speciaal voor de echte chocoladeliefhebber met de lekkerste toppings! Leuk als traktatie, bij de high tea of gewoon voor bij de koffie. Ook leuk om te geven als origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Verwen jezelf of je relaties, medewerkers of collega’s met onze wafel Bestelbox.

 • Ook zo dol op wafels? Dat komt goed uit, De Bestelbox heeft namelijk party wafels in ons assortiment met genoeg variatie. 2 heerlijke wafels om van te smullen. Speciaal voor de echte chocoladeliefhebber. Leuk als traktatie, bij de high tea of gewoon voor bij de koffie. Ook leuk om te geven als origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Verwen jezelf of je relaties, medewerkers of collega’s met onze wafel Bestelbox.

 • Ook zo dol op wafels? Dat komt goed uit, De Bestelbox heeft namelijk party wafels in ons assortiment met genoeg variatie. 4 heerlijke wafels om van te smullen. Speciaal voor de echte chocoladeliefhebber met de lekkerste toppings! Leuk als traktatie, bij de high tea of gewoon voor bij de koffie. Ook leuk om te geven als origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Verwen jezelf of je relaties, medewerkers of collega’s met onze wafel Bestelbox.

 • Ook zo dol op wafels? Dat komt goed uit, De Bestelbox heeft namelijk Oreo wafels in ons assortiment met genoeg variatie. 2 heerlijke wafels om van te smullen. Speciaal voor de echte smartie & chocoladeliefhebber. Leuk als traktatie, bij de high tea of gewoon voor bij de koffie. Ook leuk om te geven als origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Verwen jezelf of je relaties, medewerkers of collega’s met onze wafel Bestelbox.

 • Wie wil jij in het zonnetje zetten met deze heerlijke traktatie?
  Zonder een woord te zeggen breng je met deze Luikse Wafel Box  een lach op het gezicht van de ontvanger!

  Van zakelijk bedankje tot een lekker complimentje: dit brievenbus cadeaupakket is een feestje om te geven én om te krijgen!

In de Luikse Chocolade Wafels van De Bestelbox worden alleen de puurste ingrediënten verwerkt, en dat proef je! De wafels worden iedere dag vers gebakken volgens authentiek recept. Een echte smaakbeleving, die je nu ook thuis kunt ervaren! De zoete geur bij het openen van het pakketje zal voor een grote glimlach zorgen bij de gelukkige ontvanger.

top