De KOMPAAN Bierbox

 24,95

Speciaal voor levensgenieters

Het biermerk Kompaan word steeds populairder in Nederland. Kompaan is een onafhankelijke, Haagse speciaalbier brouwerij, opgericht in 2012 door twee vrienden. Hier is ook de naam Kompaan uit ontstaan. Veel van onze bieren verwijzen met hun namen naar deze vriendschap. Geniet van drie heerlijke bieren van Kompaan in combinatie met heerlijke borrelhapjes. Proost!

Dit zit er in de KOMPAAN Bierbox:

  • KOMPAAN Badgast – Weizen 5,7%
  • KOMPAAN Bondgenoot – Blond 5,2%
  • KOMPAAN Levensgenieter – NE IPA 4,5%
  • Ambachtelijke Borrelnoten, 140 gram
  • Delizioso Picos Andaluz, 150 Gram
  • Delizioso Allioli, 130 Gram
  • Sobremesa Fuet naturel, 150 gram
  • Verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos
  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten

Beschrijving

De Bieren in de KOMPAAN Bierbox

KOMPAAN Badgast – Weizen 5,7%

Zeg vaarwel tegen de gebruikelijke tarwebieren en hallo tegen een nieuwe variant: een volle, frisse en knapperige weizen met Amerikaanse gist en Duitse hop.
Fris en gemakkelijk nippen met de bitterheid van een pils en de fruitigheid van mandarijn en limoen, versterkt door de Mandarina Bavaria en Hallertau hop.
Met 5,7% is het de perfecte vriend op het strand: de BADGAST

KOMPAAN Bondgenoot – Blond 5,2%

Ons eerste bier: een gehopte blondine gemaakt voor zomerse dagen puur genieten. Een speciaalbier met een frisse en hoppige smaak gemaakt met de beste Europese en Amerikaanse hopsoorten als antwoord op de vraag naar fris en hoppig bier!
Dit bier heeft een aroma van verse limoen en een verloop van fruitig naar bitter van smaak. Met 5,2% maakt de combinatie van geen verrassingen en gedurfde smaken dit de perfecte bondgenoot voor een zomerse dag!

KOMPAAN Levensgenieter – New England IPA 4,5%

Dit bier heeft in 2022 de Zilveren medaille in categorie Session IPA gewonnen

Het bier Kompaan is geboren om te brouwen: Good times and good vibes De Levensgenieter. Een frisse New England IPA zonder gedoe met attitude. Drink deze bij je barbecue, aan de bar, tijdens je date, tijdens Holland-Germany, op het strand, op zaterdagavond, op zondagmiddag, maar vooral zoals we het ons graag voorstellen: met elkaar. Proost!

Kompaan en duurzaamheid

In het kader van duurzaamheid en kwaliteit waarborging, vult Komaan alles af op blik.

Waarom vult kompaan al zijn bieren af op blik?

• Energie: Blik verbruikt minder energie bij het recycling proces dan glaswerk.
• Duurzaamheid: Bier blijft kwalitatief langer goed in blik dan in glaswerk.
• Circulair: De overblijfselen van onze mouten worden na het brouwen opgehaald door een lokale veehouderij, die dit inzet als veevoer.
• Uitstoot: Blik wordt efficiënter verpakt, hierdoor kunnen er meer liters worden vervoerd met minder transportmiddelen.
• Lokaal: Kompaan is een Haagse Craftbeer brouwerij, de vervoerslijnen zijn kort.

Cadeaubox met Kompaan Bier bestellen

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een bierliefhebber? Dan is de Bierbox cadeaubox met Kompaan bier misschien wel het perfecte cadeau!

In deze cadeaubox vind je een selectie van drie verschillende bieren van de Haagse brouwerij Kompaan. Deze bieren variëren van licht tot zwaar en van fruitig tot kruidig, zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast bevat de cadeaubox ook bierviltjes, heerlijke borrelhapjes en een uitgebreide beschrijving van de bieren, zodat de ontvanger van het cadeau alles te weten kan komen over de bieren en optimaal kan genieten van de proeverij.

De bierproeverij cadeaubox met Kompaan bier is niet alleen een leuk cadeau om te geven, maar ook om te ontvangen. Het is een mooie manier om nieuwe bieren te ontdekken en te proeven. Daarnaast is het ook leuk om dit cadeau te delen met vrienden of familie, zodat er samen geproefd kan worden en er over de verschillende bieren gediscussieerd kan worden.

Bestel de bierproeverij cadeaubox met Kompaan bier vandaag nog en geef een uniek cadeau aan een bierliefhebber!

Wat zit er in een box?

 

 

 

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg