De Pilsener Bierproeverij

 29,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

Nederland als Bierland

Met honderden verschillende brouwerijen en als thuishaven van één van ‘s werelds grootste biermerken, speelt de Nederlandse biermarkt toch echt wel mee op wereldniveau als Bierland. En zeg nu zelf, een koud pilsje met mooie schuimrand zijn we allemaal fan van toch? Maar wat zijn nu de populairste soorten pils? Laten wij die nu net voor jou in een Box gedaan hebben!

Dit zit er in de Box:

 • HEINEKEN PILSENER 5,0% VOL
 • BUD PILSENER – 5,0% VOL
 • GROLSCH PREMIUM PILSENER – 5,0% VOL
 • HERTOG JAN PILSENER 5,1% VOL
 • Reypenaer kaasproeverij – 4 soorten
 • Potje Fooddelicious Vijgendip – 40 gram
 • Luxe gedroogde fuet – 150 gram
 • BBQ pinda’s – 200 gram
 • Funky borrelmix – 200 gram
 • Bezorging door heel Nederland & België
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten

Beschrijving

OVER BROUWERIJ HEINEKEN

Bier brouwen met de beste natuurlijke ingrediënten. Heineken Nederland is trots brouwer en producent van een uniek portfolio merken. Bekende merken die onze klanten verder- en consumenten in Nederland samenbrengen. Succesvolle merken die bruggen bouwen en drempels wegnemen. Door momenten te verrijken, ervaringen te verdiepen en mensen te verbinden. Zo halen we samen het beste uit elkaar en het leven.

OVER BROUWERIJ ANHEUSER-BUSCH INBEV BROUWERIJ

Al sinds 1744 wordt bier gebrouwen aan de Dommel in de Dommelsche bierbrouwerij. Het is daarmee de oudste nog werkende brouwerij van Nederland volgens Stichting Erfgoed Nederlandse Biercultuur. De brouwerij is gespecialiseerd in het brouwen van pils. De Dommelsche bierbrouwerij is één van de duurzaamste brouwerijen van Nederland. De brouwerij is deels zelfvoorzienend door het zelf produceren van biogas uit afvalwater. De afgelopen 5 jaar reduceerde de brouwerij het waterverbruik met 15% en de CO2 footprint met 20%.

OVER BROUWERIJ GROLSCH

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Ze brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn hun bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk. Grolsch wordt soms gezien als anders, als eigenzinnig. Zij noemen dat karakter. Karakter is het zelfvertrouwen en de overtuiging hebben om je eigen pad te kiezen. Grolsch is voor iedereen die weet waar die voor staat en die doet wat hij gelooft. Die zich tegenover niemand anders hoeft te bewijzen dan zichzelf. Want dat is wat ze altijd hebben gedaan en altijd blijven doen.

OVER BROUWERIJ HERTOG JAN

Inmiddels is Hertog Jan een gevestigde naam die staat voor oprechte Liefde voor Bier en brouwmanschap van het hoogste niveau. Het merk Hertog Jan innoveert met Vatgerijpte Grand Prestige en Hertog Jan Ongekend. In heel Nederland kunnen mensen die een perfect getapt mooi bier willen dat drinken bij het Genootschap, een selectie van Hertog Jan cafés. Hertog Jan Pilsener is uitgegroeid tot één van de meest verkochte en geliefde Pilseners van Nederland. Wat ooit begon als een avontuur van vier vrienden die hun Liefde voor Bier wilden bekronen met een eigen brouwerij is uitgegroeid tot een geliefd merk en een vaandeldrager van de Nederlandse biercultuur.

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg