De Speciale Bierproeverij

 37,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

Nederland als Speciaalbier Land

Met honderden verschillende brouwerijen en als thuishaven van één van ‘s werelds grootste biermerken, speelt de Nederlandse biermarkt toch echt wel mee op wereldniveau als Bierland. En zeg nu zelf, een mooi speciaalbiertje met een krachtig donkere smaak, daar zijn we allemaal fan van toch? Maar wat zijn nu de populairste soorten Speciaalbier? Laten wij die nu net voor jou in een Box gedaan hebben!

Dit zit er in de Box:

 • VEDETT EXTRA ORDINARY IPA 5,5% VOL
 • LA CHOUFFE 8.0% VOL
 • DUVEL 8.5% VOL
 • AFFLIGEM TRIPEL 9,0% VOL
 • Reypenaer Proeverij – Fraaie combinatie van 4 verschillende kazen
 • Potje Voets Vijgen dip – 45 ML
 • Bakje Horeca Borrelmix – 200 gram
 • Bakje Smokehouse Pinda’s – 200 gram
 • Luxe gedroogde fuetworst
 • Bezorging door heel Nederland & België
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten

Beschrijving

OVER BROUWERIJ VEDETT

Vedett is het cultbier in België. In 1945, aan het einde van de oorlog, zag Vedett het levenslicht. De bieren van Vedett worden net als Duvel, Liefmans en Maredsous gebrouwen in de Duvel Moortgat brouwerij in het Belgische Puurs. Samen met Duvel is het één van de oudste bieren van brouwerij Duvel-Moortgat. Vedett bleef een tijdje beperkt tot een regionale pils voor de streek van Klein-Brabant, maar groeide intussen uit tot een wereldster. Intussen telt Vedett een mooi gamma speciaalbieren.

OVER BROUWERIJ  ACHOUFFE

Brouwerij Achouffe is sinds 1982 prachtige gelegen in het hart van groene Ardennen. Pierre Gobron en Chris Bauweraerts hebben de brouwerij daar met veel passie opgericht. Deze brouwerij is gespecialiseerd in het brouwerij van hoge kwaliteitsbieren zoals La Chouffe, Mc Chouffe, Chouffe Houblon en Chouffe Bok6666. Kenmerkend voor Achouffe is de kabouter met de rode muts. Het bier wordt dan ook nog weleens aangeduid als ‘Kabouterbier’. Ondertussen is de brouwerij is niet meer zelfstandig. Duvel-Moortgat heeft Brouwerij Achouffe overgenomen en heeft met veel respect voor het merk de productie verder uitgebreid.

OVER BROUWERIJ DUVEL

De bieren van Brouwerij Duvel zijn het resultaat van jarenlang opgebouwde expertise, met dank aan de passie en het oog voor kwaliteit van onze brouwers. Door de 90-dagen lange narijping ontstaat het bruisende, langzame samenspel van mout, gist en alcohol wat Duvel tot zo’n bijzonder verleidelijk bier maakt. Dus laat de rest zich maar haasten, wij weten wel beter: geduld smaakt uiteindelijk een stuk lekkerder.

OVER BROUWERIJ AFFLIGEM

Bijna 1000 jaar brouwervaring. Hét oorspronkelijke speciaalbier. Onze geschiedenis reikt ver terug. Zò ver, dat toen de monniken het eerste Affligem bier brouwden, mensen nog steeds dachten dat de aarde plat was. We zijn in die 1000 jaar ons vakmanschap verder blijven ontwikkelen. En dat proef je bij elke slok van ons rijk en zacht Belgische abdijbier.

Wat zit er in een box?

 

 

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg