Borrelbox Speciaalbier & Bites

 31,95

Deze Borrelbox bevat alle ingrediënten voor een uitgebreide borrel. Zo bevat de box een heerlijke luxe notenmix, een smaakvolle gedroogde Fuet en een puntje Rotterdamsche Oude kaas met uiteraard een bijpassende mosterd-dille dip. Laat je verrassen door de bieren van Brouwerij Noordt. Brouwerij Noordt brouwt niet-alledaags, smaakvol & doordrinkbaar bier met een uitgesproken focus op kwaliteit & authenticiteit.

Dit zit er in de Box:

  • Luxe gezouten Notenmix – 200 gram
  • Gedroogde Fuet worst – 150 gram
  • Wedge Rotterdamsche oude kaas – 150 gram
  • Rotterdamsche oude mosterd dille dip
  • Noordt Blond, 6.0% VOL.
  • Noordt Tripel, 7.5% VOL

Uitverkocht

Beschrijving

Verrassende Borrel- en Cadeauboxen voor ieder geefmoment!

Borrelbox of Cadeaubox als relatie- of eindejaarsgeschenk

De lekerste Borrelboxen en Cadeauboxen vind je gegarandeerd bij De Bestelbox. Het assortiment bestaat uit Borrelboxen en Cadeauboxen met verschillende thema’s, hebben een verrassende inhoud en biedt genoeg keuze binnen ieder budget. Hierdoor is er voor elke zakelijke relatie of klant een passend geschenk te vinden. Ideaal als kerst- of eindejaarsgeschenk! Bovendien bestel je gemakkelijk en snel middels een aantal overzichtelijke stappen. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijk tintje te geven aan het gekozen pakket. Je kunt bij De Bestelbox aan elk cadeau een GRATIS wenskaart, met daarop een persoonlijke boodschap gedrukt, toevoegen bij het afrekenen. Zo weet de ontvanger altijd van wie hij of zij het geschenk heeft gekregen!

Het bezorgen van een cadeaupakket bij meerdere relaties kun je gemakkelijk doen via het plaatsen van één enkele bestelling. Hierbij kunnen meerdere bezorgadressen eenvoudig worden ingevoerd in een Excel wat uiteraard een hoop tijd bespaard! Het versturen en de bezorging neemt De Bestelbox ook volledig uit handen. Indien de bestelling op werkdagen voor 10:00 uur wordt afgerond is het zelfs nog mogelijk om dezelfde avond al te bezorgen. Ook bij grote aantallen!

Cadeaupakket als verjaardagscadeau

Voor het verrassen van zakelijke relaties, klanten óf het personeel is een Borrelbox of Cadeaubox van De Bestelbox uitermate geschikt. Maar ook als verjaardagscadeau, beterschapswens of bedankje zullen de pakketten met veel enthousiasme worden ontvangen. Ieder pakket wordt verpakt in onze prachtige zwarte luxe geschenkdoos. De inhoud bestaat uitsluitend uit kwaliteitsproducten die met veel zorg zijn geselecteerd. Voeg een leuk verjaardags-wenskaart toe aan de bestelling en laat deze op de feestelijke dag bezorgen bij de jarige thuis of op het werk.

Borrelpakket op maat laten maken en zelf samenstellen?

Heb je persoonlijke wensen en wil je een borrelpakket zelf samenstellen? Laat het ons dan gerust weten! We denken namelijk graag met je wensen mee. Wij hebben al aan veel bedrijven onze Boxen op maat geleverd! Het enige wat jij hoeft te doen is jouw wensen doorgeven, alle adressen verzamelen van jouw medewerkers en dan wij doen de rest van het werk! Ook bij grote aantallen is het, indien de bestelling op werkdagen voor 10:00 uur wordt afgerond, zelfs nog mogelijk om dezelfde avond al te bezorgen.

Wat zit er in een box?

Noordt Blond, 6.0% VOL – Doordrinkbare Belgische blond met moutige honing tonen en frisse Amerikaanse cascade hop.

Noordt Tripel, 7.5% VOL – Toegankelijke tripel met tonen van geel fruit met relatief weinig alcohol.

 

NOORDT IS OVERGESTAPT OP BLIK!

Voor een nog betere kwaliteit van het bier en daarbij ook nog rekening houdend met duurzaamheid.

Blik is in veel opzichten een betere manier om bier te verpakken dan een flesje:

• In blik is het bier afgesloten van licht en zuurstof wat 2 van de grootste vijanden zijn bij het verpakken van bier. Deze 2 zorgen ervoor dat de smaak achteruitgaat. Flesjes zijn minder goed van de buitenlucht afgesloten, omdat zelfs door een kroonkurk uiteindelijk zuurstof komt.
• Met het oog op duurzaamheid want de flessen van Brouwerij Noordt waren one-way flessen en eind dit jaar komt er statiegeld op blik.
• Met het oog op transport van de brouwerij naar de winkel: blikken gaan minder snel stuk, zijn lichter en stapelbaar. En door het gewicht zijn ze dus ook duurzamer in transport.

Vandaar dat Brouwerij Noordt gekozen heeft om over te gaan op blik!

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg

Andere suggesties…