Borrelbox Wijn & Bier Festijn

 17,95

Proost! Dit toegankelijke borrelpakket bevat alles voor een gezellige avond. Schenk het wijntje in een wijnglas, het biertje in een bierglas en vul wat bakjes met de heerlijke nootjes, chips en zoutjes.

Wil je thuiswerkers verrassen met een mooi borrelpakket? Zoek je een origineel verjaardagscadeau? Of wil je een ander speciaal moment vieren? Een borrelpakket is altijd een goed idee!

Dit zit er in de Box:

  • Duyvis Borrelnootjes – 45 gram
  • Duyvis gezouten pinda’s – 60 gram
  • LU Tuc Naturel – 100 gram 
  • Pringles Paprika of Naturel – 40 gram
  • Heineken pilsener – 300 ml
  • Piccolo Vinarius Chardonnay – 250 ml
  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Borrelpakket bestellen voor collega´s, relaties en medewerkers

Werken de meeste collega´s binnen jouw bedrijf thuis, of wil je ze verrassen voor hun verjaardag. En wil je daarom een borrelpakket naar jouw medewerkers of collega´s sturen? Bij De Bestelbox hebben we een ruim assortiment houdbare borrelboxen! Voeg een lekkere dorstlesser toe aan het borrelpakket en jouw medewerkers of collega´s zijn geheid blij! Op deze manier kunnen je collega´s, medewerkers of relaties genieten van een borrel vanuit huis. Het bestellen van een (verse)borrelbox online kan makkelijk via de webshop. Wij kunnen de boxen verzendklaar leveren of je geheel ontzorgen door het rechtstreeks te leveren aan je medewerkers, collega´s of relaties.

Borrelpakket op maat laten maken en zelf samenstellen?

Heb je persoonlijke wensen en wil je een borrelpakket zelf samenstellen? Laat het ons dan gerust weten! We denken namelijk graag met je wensen mee. Wij hebben al aan veel bedrijven onze Boxen op maat geleverd! Het enige wat jij hoeft te doen is een mooie box samenstellen naar jouw wens, alle adressen verzamelen van jouw medewerkers en wij doen de rest van het werk!

Borrelpakket laten bezorgen

We gaven het al aan, maar ook het bezorgen van de thuiswerk- en/of borrelpakketten kan De Bestelbox voor je uit handen nemen. Neem hiervoor ook contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in het blij maken van collega´s, mederwerkers en relaties met een (verse) borrelpakket!

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg

Andere suggesties…