Macaron Proeverij

 9,95

8 kleurrijke β€œMacarons de Paris” in een mooi, ivoorkleurig luxe doosje met een transparante deksel. De macarons zijn gemaakt in Frankrijk en zijn voorzien van heerlijke smaken als aardbeien, pistache, citroen, koffie, chocolade en vanille. Origineel om cadeau te doen aan iemand en erg leuk om te ontvangen. Want zeg nou eerlijk, hoe vaak ontvang jij een smaakvol doosje met macarons?

Uitverkocht

Beschrijving

De lekkerste en beste Macarons van Patissier Coup de Pates.

Patissier Coup de Pates is gevestigd in een kleine Franse gemeente vlakbij Parijs. Het is een vondst. De toewijding en het enthousiasme dat de patissier in zijn producten steekt proef je terug in deze macarons. De Bestelbox verkoopt met trots deze heerlijke macarons van Coup de Pates. Macarons bestellen voor jezelf of om als relatiegeschenk te gebruiken is origineel. Het is een heerlijk cadeau die nog altijd niet veel gegeven wordt.

Goed om te weten: Deze macarons zijn vers en mits gekoeld bewaard, na ontvangst nog 5 dagen houdbaar.

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Allergenen

Noten, amandelen, eieren en soja. Kan melk, aardnoten en andere noten bevatten.