Desperate Housewines Film Bestelbox

 58,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

Een gezellige filmavond met de meiden? Bij de Bestelbox leveren wij nu ook de compleet verzorgde Desperate Housewines Film Bestelbox, met daarin alle benodigdheden voor een gezellige filmavond, gewoon bij je thuis! De Desperate Housewine Biosbox  is speciaal samengesteld voor een avond bijkletsen en films kijken met je vriendinnen!

Dit zit er in de Box:

 • La Sastrería Garnacha Blanca (Aragon, Spanje) – 750 ml
 • La Sastrería Garnacha Roble  (Aragon, Spanje) – 750 ml
 • Jimmy’s Supreme nachos met tomatensalsa
 • Jimmy’s Salted caramel popcorn
 • M&M Crispy – 213 gram
 • M&M Pinda – 220 gram
 • Luxe gezouten notenmix met macadamia, cashew & amandelen – 200 gram
 • Pathé thuis Filmbon t.w.v. 1 HD film
 • Bezorging door heel Nederland & België
 • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
 • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Online een filmpakket bestellen

Soms weet je gewoon echt niet wat je iemand cadeau moet geven. Of wil je gewoon eens aankomen met een echt origineel cadeau. Dan heeft De Bestelbox precies wat jij zoekt! Een cadeau dat lekker & origineel is: een filmbox. Dit cadeaupakket is ALTIJD goed!

Bijna iedereen vind het leuk om een film te kijken, helemaal als je hem/haar vertelt dat hij daarvoor de deur niet eens uit hoeft. Met het filmpakket kijk je thuis, gewoon op de bank, naar je favoriete film. Je kiest heel eenvoudig één film uit de volledige collectie van Pathé Thuis. En met de lekkere snacks in de doos is het helemaal een feestje voor jong en oud.

Filmvoucher Pathé Thuis (volledige collectie)

Met de Pathé Thuis Filmvoucher kun je een film kijken op je TV, smartphone, laptop of tablet. De voucher bevat een code die inwisselbaar is via de website/app van Pathé Thuis. Met deze filmvoucher kijk je één film naar keuze. Daarbij kun je kiezen uit de volledige collectie van Pathé Thuis, dus ook de nieuwste films!
Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Het filmaanbod is heel divers: voor mannen, vrouwen en het hele gezin. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. De ontvanger kan dus kiezen voor een mannenavond of een filmavond met het hele gezin!

Filmpakket bestellen met Popcorn en bier, wijn of fris

Een filmpakket is pas echt compleet met popcorn, snoep, nacho´s en wat lekkers te drinken, zoals een biertje of frisdrank. Dus dat hebben we natuurlijk geregeld! De popcorn en nacho´s van Jimmy’s is zo lekker, dat de zakjes zoute popcorn het einde van de film waarschijnlijk niet gaan halen en je je vingers aflikt bij de nacho´s met tomatensalsa.

Een Film box bestellen als Cadeautje? Kaartje erbij?

Als je het pakket cadeau gaat geven, dan is het natuurlijk leuk om daar een persoonlijke boodschap bij te schrijven. Je kunt ervoor kiezen om een GRATIS wenskaart toe te voegen aan dit filmpakket, met jouw bedankje, felicitatie of andere tekst. Je tekst mag maximaal uit 150 karakters bestaan. Wij printen dan voor jou de tekst op het kaartje! Op de voorkant van het kaartje staat een leuk ontwerp.

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg
Kies de gewenste Pathé bon

1 HD film, 2 HD films

Andere suggesties…