Man Cave Film Bestelbox

 47,95

Met de Man Cave Film Bestelbox heb je alle ingrediënten in huis om samen met je maten te genieten van een Pathe Film naar keuze,
een aantal ”BRUTE” speciaal biertjes en mannelijke lekkernijen. Leuk om cadeau te doen maar ook zeker ook om zelf van te genieten!

Dit zit er in de Box:

 • BRUUT Stereo – Pale Ale 4.6%
 • BRUUT Saison – Farmhouse 5.5%
 • BRUUT Soelaas – Strong Blonde 7.0%
 • BRUUT Gajes – Hoppy Tripel 8.0%
 • Coca Cola – 330 ml
 • Fanta – 330 ml
 • M&m’s crispy – 213 gram
 • M&m’s pinda – 220 gram
 • Jimmy’s Supreme Nachos met tomatensalsa
 • Jimmy’s mini bag Pocorn Zoet
 • Jimmy’s mini bag Popcorn zout
 • Lays Chips Paprika
 • Pathé Thuisbioscoop Bon t.w.v. 1 HD film
 • Bezorging door heel Nederland & België
 • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
 • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
 • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Online een filmpakket bestellen

Soms weet je gewoon echt niet wat je iemand cadeau moet geven. Of wil je gewoon eens aankomen met een echt origineel cadeau. Dan heeft De Bestelbox precies wat jij zoekt! Een cadeau dat lekker & origineel is: een filmbox. Dit cadeaupakket is ALTIJD goed!

Bijna iedereen vind het leuk om een film te kijken, helemaal als je hem/haar vertelt dat hij daarvoor de deur niet eens uit hoeft. Met het filmpakket kijk je thuis, gewoon op de bank, naar je favoriete film. Je kiest heel eenvoudig één film uit de volledige collectie van Pathé Thuis. En met de lekkere snacks in de doos is het helemaal een feestje voor jong en oud.

Filmvoucher Pathé Thuis (volledige collectie)

Met de Pathé Thuis Filmvoucher kun je een film kijken op je TV, smartphone, laptop of tablet. De voucher bevat een code die inwisselbaar is via de website/app van Pathé Thuis. Met deze filmvoucher kijk je één film naar keuze. Daarbij kun je kiezen uit de volledige collectie van Pathé Thuis, dus ook de nieuwste films!
Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste titels. Het filmaanbod is heel divers: voor mannen, vrouwen en het hele gezin. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling of zijn Nederlands gesproken. De ontvanger kan dus kiezen voor een mannenavond of een filmavond met het hele gezin!

Filmpakket bestellen met Popcorn en bier, wijn of fris

Een filmpakket is pas echt compleet met popcorn, snoep, nacho´s en wat lekkers te drinken, zoals een biertje of frisdrank. Dus dat hebben we natuurlijk geregeld! De popcorn en nacho´s van Jimmy’s is zo lekker, dat de zakjes zoute popcorn het einde van de film waarschijnlijk niet gaan halen en je je vingers aflikt bij de nacho´s met tomatensalsa.

Een Film box bestellen als Cadeautje? Kaartje erbij?

Als je het pakket cadeau gaat geven, dan is het natuurlijk leuk om daar een persoonlijke boodschap bij te schrijven. Je kunt ervoor kiezen om een GRATIS wenskaart toe te voegen aan dit filmpakket, met jouw bedankje, felicitatie of andere tekst. Je tekst mag maximaal uit 150 karakters bestaan. Wij printen dan voor jou de tekst op het kaartje! Op de voorkant van het kaartje staat een leuk ontwerp.

Wat zit er in een box?

Stereo – 4.6% VOL

Stereo is een frisse tropische Pale Ale. Gebrouwen met vier soorten granen die diepgang e geven en het bier tegelijkertijd clean en niet te moutig houden. Stereo is volgepakt met exotische smaken van de hoppen Talus, Azacca, een streepje Callista en nog wat Sinaas voor de extra funk.

Saison – 5.5% VOL

Een eigentijdse versie van een klassieke Belgische saison. Een kurkdroog bier met Europese hoppen en funky gist. Saison is een licht, lichtzurig, droog en stevig gehopt seizoensbier dat traditioneel tijdens de winterperiode op Belgische boerderijen in de provincie Henegouwen gebrouwen werd (vanaf begin 19e eeuw). Het bier werd vervolgens in de zomer geserveerd aan de werkers op de boerderij, vaak als onderdeel van hun loon en een veilig alternatief voor water.

Waarschijnlijk omdat de boeren te druk waren met boeren, zijn er geen recepten uit die tijd op schrift gesteld noch bewaard gebleven. De saisons van nu zijn dus allemaal saisons in hedendaagse stijl en een ode aan de oersmaak van haar vroege voorlopers.

Soelaas – 7.0% VOL

Een soepel zwaar blond bier met een fruitig karakter en zachte bitters. Drie subtiele hopgiften geven dit bier zachte bitters. De gist produceert een organische verbinding met de naam isomyl acetate die een typerende geur en smaak van bananen geeft. Deze karakteristieke bijdrage van de gist maakt Soelaas tot een waar vergistingswonder.

Gajes – 8.0% VOL

Krachtige tripel met citrusaroma en fraaie bitters. Gajes is niet voor doetjes. Het is een stoere hoppige tripel met een krachtig citrusprofiel. De body is medium. We vinden het zelf belangrijk dat een tripel vooral niet te zoet is. In de afdronk hebben we Gajes een bovengemiddelde bitterheid meegegeven. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat Gajes een tripel is die zich duidelijk onderscheidt: fris, niet te zoet, en met een mooie gebalanceerde bitterheid i de afdronk.

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg
Kies de gewenste Pathé bon

1 HD film, 2 HD films

Andere suggesties…