De Toffe Peer Fruitbox

 27,95

De Toffe Peer Fruitbox is een goed gevulde Fruitbox met vers seizoen fruit van de teler (ca. 10 stuks) en wordt verpakt in een prachtige kleurrijke geschenkdoos. 

Je kunt bij het afrekenen een GRATIS wenskaart, voorzien van jouw persoonlijke boodschap, om jouw cadeau nóg persoonlijker te maken! Bekijk hier alvast onze wenskaarten!

  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Vers en (H)eerlijk fruit van De Bestelbox!

Iedere week maakt onze teler een selectie van mooie seizoensgebonden fruitsoorten. De samenstelling varieert dus wekelijks. Zo wordt de ontvanger van de box altijd verrast en houden we het verstrekken van vers fruit uitdagend. Wij ontvangen het fruit dagelijks rechtstreeks vanaf een lokale fruitteler en bezorgen het dezelfde dag direct bij jou/de gelukkige ontvanger thuis of de eerstvolgende werkdag op het kantoor. Doordat het fruit in Nederland wordt ingekocht en er met lokale producenten wordt samengewerkt wordt de uitstoot van brandstoffen tot een minimum beperkt en kun jij genieten van een (H)eerlijk stuk fruit!

Fruitbox bestellen? Vers fruit bij jou thuis of op kantoor!

We weten allemaal hoe belangrijk het is om iedere dag voldoende fruit te eten. Maar om voldoende fruit te eten blijkt toch lastiger dan gedacht. Gelukkig bieden wij jou de oplossing met onze fruitboxen! Onze fruitboxen bevatten heerlijk verse stukken fruit die je gemakkelijk op tafel in de woonkamer of kantoor kunt zetten. De fruitboxen zijn een mooie mix van seizoens- en exotisch fruit. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je gemakkelijker fruit zult pakken, maar het ziet er ook nog eens zeer aantrekkelijk uit!

Verras iemand op een originele manier en geef een fruitbox cadeau!

Een fruitbox is natuurlijk ideaal wanneer je zelf meer fruit wilt eten maar een fruitbox bestel je niet alleen voor jezelf. De fruitboxen van De Bestelbox zijn namelijk ook ideaal als cadeau wanneer je bijvoorbeeld iemand beterschap wilt wensen of eens iemand een hart onder de riem wilt steken. Natuurlijk kun je een fruitbox ook gewoon zomaar aan iemand cadeau geven!

Om jouw cadeau nog persoonlijker te maken is het bij ons ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Met onze unieke wenskaarten kan jij laten weten dat je aan iemand denkt en waarom jij dit unieke cadeau hebt laten bezorgen.

Kies eenvoudig via onze website een gewenst adres en dag van levering, en wij gaan vervolgens dezelfde dag nog voor jou aan de slag!

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg

Andere suggesties…