Gouden bubbels & choco

 29,95Zakelijk bestellen? Offerte aanvragen

Is er iemand jarig, ziek (geweest), net bevallen, voor jou geweest of gewoon heel erg lief? Of bijvoorbeeld aan jouw hardwerkend personeel, jouw lieve moeder, vriendin of collega wie jij zo waardeert! Er is altijd wel een reden om iemand te verrassen met een leuk, lekker en origineel cadeau.

Dit zit er in de box:

  • Vintage keramische zwarte mok met ”Jij bent GOUD waard!’ opdruk
  • Piccolo Bottega Gold Prosecco, 20 cl
  • Melkchocolade reep met wikkel ´Jij bent goud waard´
  • Belgische Chocolade Bonbons met praliné vulling in gouden Wikkel – 6 stuks
  • Wenskaart ‘Jij Bent Goud Waard’

Uitverkocht

Beschrijving

Bottega Gold Prosecco

Een stuivend glas prosecco met tonen van rijpe appel, peer en ander exotische fruit. Een feestelijk aperitief, maar ook een perfecte begeleider bij lichte voorgerechten en antipasti. De wijn wordt gebotteld in een onmiskenbaar prestigieuze gouden fles om het onder scheid aan te duiden van dit top cuvée ten opzichte van de rest. Dit biedt tevens bescherming tegen het licht waardoor de aroma’s en frisheid worden behouden.

De Lekkerste Belgische Bonbons

Ambachtelijke hartjesbonbons van Belgische Melkchocolade met krokante pralinevulling en fijne pralinevulling met gouden wikkel. De bonbons bevatten geen alcohol.

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg