Baby Roze Wafel Box

 16,95

Kraamcadeau voor jongen of meisje nodig? Bezorg een mommy of daddy to be of kersverse ouders een onvergetelijk kraamcadeau met De Baby Roze Wafel Box!

Uitverkocht

Beschrijving

Mini Luikse chocolade wafels – Deze heerlijke wafels worden op de dag van levering in de ochtend bereid door onze patissier. Een echt feestje voor de smaakpapillen!

 

Wat zit er in een box?

 

  • Luxe mini Luikse chocolade wafels – 6 kleine wafels met witte & melkchocolade versiert met roze & witte spikkels & baby figuurtjes
  • Verpakt in een luxe zwarte brievenbus geschenkdoos

 

Bezorgen

Bestel je op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur dan wordt jouw box dezelfde dag verstuurd en wordt de box de *volgende dag tussen 8:00 en 18:00 uur bezorgd. (DHL normaal). Bestel je op zondag t/m vrijdag tussen 17:00 en 10:00 uur in de ochtend, dan versturen we jouw box die ochtend en wordt de box de *dezelfde dag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd met β€˜DHL Same day delivery’ (niet in het weekend). Weekend: bestel je op vrijdag vanaf 17:00 uur t/m maandag 10:00 uur, dan wordt jouw box op maandag in de avond tussen 18:00 en 22:00 uur bezorgd. (DHL Same day delivery). Liever een andere lever datum? Kies jouw gewenste leverdatum bij het afrekenen. *Tip: Wij versturen met onze houdbare boxen met DHL. Op dit moment worden 98% van de pakketten de volgende dag bezorgd. Helaas kunnen wij dit niet 100% garanderen. Geef je een datum op wanneer het bezorgd moet worden dan brengen wij de box 1 dag van te voren naar het postkantoor.

Andere suggesties…