De krachtige koffie van Brew ’22

Brew ´22 Koffie van De Bestelbox

Krachtige koffie van Brew ’22 met een uniek verhaal en dat proef je!

De krachtige koffie van Brew ’22 heeft een bijzonder verhaal. Er zit een winnaars mentaliteit achter om dromen te verwezenlijken. Niet alleen de koffie is speciaal, maar ook zeker het verhaal erachter. Brew ’22 is opgericht door twee professionele langebaanschaatsers, Ellia Smeding & Cornelius Kersten die hun Olympische ambities nastreven.

Vanwege hun afkomst schaatsen ze voor Groot-Brittannië en reizen ze de wereld rond voor schaatswedstrijden. Maar aangezien deze sport in Groot-Brittannië erg klein is zijn ze genoodzaakt om zichzelf te financieren. Om die reden hebben ze ervoor gekozen om hun passie voor koffie te combineren met het waarmaken van hun dromen. Namelijk de Olympische Spelen van 2022 bereiken. En met die gedachte ontstond Brew ’22 Coffee.

Goede koffie moet zowel thuis als op reis binnen handbereik zijn.

Cornelius en Ellia geloven dat goede koffie zowel thuis als op reis binnen handbereik moet zijn en daarom biedt Brew ’22 zowel koffiebonen als 1-cup filters aan. Deze handige filtertjes afkomstig uit Japan vullen ze zelf met vers gebrande koffie met een perfecte maalgraad. Ideaal dus voor als je op reis bent, want het enige wat je nodig hebt is heet water.

Duurzame en fair trade koffie met oog voor onze planeet.

De bonen zijn afkomstig van direct trade met boeren over de hele wereld die in hechte coöperaties werken met oog voor onze planeet. Hierdoor is de garantie dat de hardwerkende boeren goed betaald worden en de zorg voor het milieu delen. Vervolgens worden de bonen zorgvuldig gebrand in kleine batches waardoor de kwaliteit hoog blijft en de smaken heerlijk naar voren komen.

Verras jezelf of iemand anders met krachtige koffie met een uniek verhaal.

Verwen jezelf of iemand anders met een Koffie Momentje met een sterk en uniek verhaal van Brew ’22. Koffie is geweldige brandstof die je nodig hebt om je meest wilde dromen na te jagen. En dat bewijzen Cornelius en Ellia met hun unieke koffie concept van Brew ’22. Bekijk ons gehele aanbod van leuke en unieke Koffie Bestelboxen op onze website.

Hoe maak je de krachtige koffie van Brew ´22?

In vier stappen

Hoe maakt je de koffie?

Benieuwd naar alle koffie van Brew ´22? Bekijk het hele assortiment op https://brew22.com/