Even voorstellen onze Algemeen directeur

Ik ben Raymon Kuipers 1 van de 2 eigenaren van De Bestelbox. Vanaf april 2020 zijn wij gestart met De Bestelbox nadat ons evenementenbureau Timeless Events na 10 jaar ineens klaar was doordat wij in een lockdown gingen en alle feestjes werden geannuleerd en verplaatst bij ons.De afgelopen maanden was het wel echt waanzinnig gaaf om onze positieve energie in deze nieuwe uitdaging te stoppen.

Wij wilde een website beginnen waarop wij cadeauboxen voor div. gelegenheden konden gaan leveren voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij wilden het assortiment al een paar maanden geleden flink uitbreiden maar door de enorme drukte rondom de feestdagen is dit nog niet gelukt maar ons team is heel druk bezig met verzinnen en plaatsen van allemaal nieuwe en heerlijke cadeauboxen op onze website.

Er zullen binnenkort ook Taart, High Tea, Valentijn, Ontbijt en nieuwe Spelletjes en Maaltijd Bestelboxen online verkrijgbaar zijn via www.debestelbox.nl!

Of er nu iemand jarig is, met pensioen gaat, of iemand is die je mist of wilt bedanken voor de steun of het harde werken in deze drukke periode dat kan met onze cadeauboxen. Het kan ook zijn dat je een online meeting hebt met je medewerkers of collega’s bijv. om 16.00 uur en dan kunnen wij ervoor zorgen dat erbij iedereen een heerlijke verse Borrel Box wordt bezorgd zodat jullie allemaal digitaal kunnen proosten en kunnen genieten van heel veel lekkers. Succes gegarandeerd!!

Wat maakt ons dan zo uniek? Er zijn inderdaad op dit moment genoeg boxen te koop via internet. Maar wij doen het net even anders wij maken bijv. verse Borrel Boxen die wij op de dag van levering maken en direct met onze eigen (koel)wagens bezorgen door heel Nederland en België.

In de maand december hebben wij voor Ministeries, Politie afdelingen, Multinationals en Gemeentes duizenden “op maat gemaakte” Borrel, Ontbijt, Lekkernij en Lunch boxen bezorgd. Vaak moesten er bijv.  150 boxen voor 12.00 uur bij alle klanten in Nederland en België bezorgd worden geen probleem, dan gingen onze chauffeurs gewoon al vanaf 05.30 op pad om dit te realiseren.

Ik ben enorm trots op ons steeds groter wordende team. Welke dagelijks volle bak bezig is om De Bestelbox op de kaart te zetten en al onze klanten als koningen te behandelen want onze slogan is niet voor niets “Samen Boxen Wij Het Voor Elkaar!”.

Als laatste wil ik onze families maar vooral onze trouwe klanten en zakelijke relaties bedanken die ons vanaf begin af aan al steunen met bestellingen en het promoten van ons bedrijf. Zonder jullie was deze start nooit zo gelukt. Dank Dank!! 👊🎁