Even voorstellen, onze chauffeur Harm!

Ik ben Harm de Jonge. Sinds september 2020 ben ik fulltime chauffeur bij De Bestelbox 🚛. Dit doe ik met heel veel plezier in een heel leuk team! Ik heb de afgelopen maanden al heel veel kilometers gemaakt en duizenden cadeauboxen bij de mensen thuis mogen bezorgen.

Het leukste aan het werken voor De Bestelbox vind ik het bezorgen met een lach en dan vooral de leuke gesprekjes die ik met onze klanten heb aan de deur. Vaak zijn onze klanten aangenaam verrast door alle leuke boxen en willen ze wat meer weten over ons concept of hetgeen erin hun de cadeauboxen zit. Omdat wij alle boxen zelf bezorgen door heel Nederland, België en soms ook Duitsland kom ik overal en hebben wij een groot voordeel t.a.v. concullega ‘s die hun bezorgingen uitbesteden en dus afhankelijk zijn van andere transporteurs.

Ik hou zelf heel erg van op tijd komen, zowel zakelijk als privé. Daardoor heb ik ook wel veel kleine bekeuringen (oeps) van bijv. 5 km per uur en dat is in Nederland al minimaal € 50,00. Daar baal ik wel van maar goed ik moet mij ook gewoon aan de regels houden (haha) maar ik heb liever dat alle boxen op tijd worden geleverd! Ook bezorgen wij regelmatig in centrum Amsterdam en Eindhoven en dan is er weer eens geen parkeergelegenheid of een laad- en los plek. Dan heb je al gauw binnen 2 minuten een aardige prent te pakken en dat is erg zonde maar soms onoverkomelijk.

Ik associeer mij heel graag met De Bestelbox. De dozen zijn altijd netjes ingepakt, van zeer goede kwaliteit en de uitstraling is altijd netjes en goed verzorgd. Ik sta dus ook echt achter de producten die ik aflever bij onze klanten. Ik zou het iedereen aanraden om eens voor jezelf of voor een ander een leuke cadeaubox via www.debestelbox te bestellen. Wie weet bezorg ik binnenkort bij jou met een lach één van onze boxen.

Samen Boxen Wij Het Voor Elkaar!