fbpx

Fruitboxen

Fruitboxen

Een gezonde traktatie!

Fruitbox bestellen? Vers fruit bij jou thuis of op kantoor!

Wil jij een fruitbox bestellen? We weten namelijk allemaal hoe belangrijk het is om iedere dag voldoende fruit te eten. Maar om voldoende fruit te eten blijkt toch lastiger dan gedacht. Gelukkig bieden wij jou de oplossing met onze fruitboxen! Onze fruitboxen bevatten heerlijk verse stukken fruit die je gemakkelijk op tafel in de woonkamer of kantoor kunt zetten. De fruitboxen zijn een mooie mix van seizoens- en exotisch fruit. Niet alleen zorgt dit ervoor dat je gemakkelijker fruit zult pakken, maar het ziet er ook nog eens zeer aantrekkelijk uit!

Onze fruitboxen

Verras iemand op een originele manier en geef een fruitbox cadeau!

Verras iemand op een originele manier en geef een fruitbox cadeau!

Een fruitbox is natuurlijk ideaal wanneer je zelf meer fruit wilt eten maar een fruitbox bestel je niet alleen voor jezelf. De fruitboxen van De Bestelbox zijn namelijk ook ideaal als cadeau wanneer je bijvoorbeeld iemand beterschap wilt wensen of eens iemand een hart onder de riem wilt steken. Natuurlijk kun je een fruitbox ook gewoon zomaar aan iemand cadeau geven!

Om jouw cadeau nog persoonlijker te maken is het bij ons ook mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen. Met onze unieke wenskaarten kan jij laten weten dat je aan iemand denkt en waarom jij dit unieke cadeau hebt laten bezorgen.

Kies eenvoudig via onze website een gewenst adres en dag van levering, en wij gaan vervolgens dezelfde dag nog voor jou aan de slag! Bestel jij jouw fruitbox voor 18:00? Dan kunnen wij deze morgen al leveren!

Ontvang een fruitbox eenmalig of wekelijks bij jou thuis of op kantoor.

Wanneer je een fruitbox wilt bestellen kun je kiezen uit meerdere varianten vanuit ons assortiment. Onze fruitboxen kun je éénmalig bestellen maar zijn ook wekelijks te ontvangen bij jou thuis of op kantoor. Maak gebruik van ons fruit abonnement en ontvang elke week een breed scala aan vers fruit!

Wanneer je kiest voor een fruit abonnement heb je de mogelijkheid om zelf aan te geven hoe vaak jij per maand een fruitbox wilt ontvangen. Kies vervolgens jouw gewenste bezorgdatum en geniet samen van een gevarieerd aanbod aan vers fruit. Heb je specifieke wensen of wellicht nog aanvullende vragen? Dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen.

top