Dag van de zorg Snoepbox

 7,95

Een vrolijk brievenbus cadeautje met een doosje vol vruchtenhartjes!

  • Luxe geschenkdoosje met 200 gram vruchtenhartjes
  • Sticker op het doosje met ‘Hart voor de zorg!’
  • Brievenbusdoosje met Dag van de zorg ”Bedankt!” Sealsticker

Grote aantallen bestellen of de bandenrol personaliseren met logo? Vraag hier een offerte aan

  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Cadeaubox op maat? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten

Beschrijving

Dag van de Zorg cadeau per post

Met een Dag van de zorg brievenbus cadeau kun je personeel en/of relaties verrassen met een leuk geschenk door de brievenbus. Verras alle harde werkers in de zorg met een leuk geschenk die tot de brievenbus bezorgd zal worden. Deze geschenken hebben allemaal het juiste formaat om door de brievenbus te gaan. Dit maakt het geven van een geschenk een stuk gemakkelijker omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn!

Onze Dag van de zorg Geschenken hebben een neutrale look met een vrolijke Bedank! sealsticker zodat het doosje onderweg niet open kan springen!

Klein, origineel en lekker cadeau voor de Dag van de zorg online bestellen?

Wil jij een klein, origineel en lekker cadeau kopen voor alle zorgtoppers op de Dag van de zorg op 12 mei? Of wil je iets bestellen voor jouw collega´s? Dan zit je bij De Bestelbox op de juiste plek! Onze bedankjes en lekkernijen zijn heel makkelijk om online te bestellen. Daarnaast worden ze snel geleverd én met liefde voor jou gemaakt.

Bedankjes voor zakelijke relaties of collega’s bestellen?

Iemand een hart onder de riem steken of ben je op zoek naar een bedankje voor zakelijke relaties, medewerkers of kennissen? Van een lekkere Snoepbox met verschillende soorten snoep voor jouw zakelijke relaties tot een ´Jij bent GOUD waard´ Cadeaubox voor jouw medewerkers, geheel compleet per stuk verzonden naar een adressenbestand.

Wil je iemand persoonlijk bedanken?

Hoe bedank je iemand op een persoonlijke manier? Met een persoonlijk bedankje natuurlijk! In ons assortiment Cadeauboxen vind je alles voor bijvoorbeeld een afscheid, de klusser, die toffe stagebegeleider of je beste vriend die altijd voor je klaar staat. Voeg een GRATIS wenskaart toe aan de cadeaubox en zo heb je altijd een persoonlijk cadeau!

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht0,99 kg