Moederdag Bonbons

 9,95

Moederdag komt eraan en wat is er nu een betere manier om je moeder te verrassen dan met een brievenbus cadeau vol met lekkere hartjesbonbons van échte Belgische chocolade? Onze brievenbuscadeau met Moederdag bonbons is speciaal ontworpen om jouw moeder te laten weten dat je aan haar denkt, zelfs als je niet bij haar in de buurt bent.

Dit zit er in de Moederdag Hartjes Box:

  •  12 échte Belgische bonbons van melkchocolade met praliné in de vorm van een hartje
  • Verpakt in een brievenbus geschenkdoos met een Moederdag seal sticker
  • Inclusief gratis wenskaart (deze kun je toevoegen bij het afrekenen)
  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Verwen jouw mama op Moederdag met Moederdag Bonbons

Moederdag valt dit jaar op 14 mei. Moederdag komt eraan en wat is er nu een betere manier om je moeder te verrassen dan met een brievenbus cadeau vol met lekkere bonbons van échte Belgische chocolade? Onze brievenbuscadeau met Moederdag bonbons is speciaal ontworpen om jouw moeder te laten weten dat je aan haar denkt, zelfs als je niet bij haar in de buurt bent.

Dit brievenbus cadeau bevat chocolade met praliné vulling van topkwaliteit. De bonbons zijn met zorg gemaakt en komen van de beste chocolatier uit België. Jouw mama zal kunnen genieten van de heerlijke zachte pralinévulling

Ons brievenbus cadeau is niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een cadeau waar jouw moeder nog lang van zal kunnen genieten. Het is het perfecte geschenk om jouw moeder te laten weten dat je aan haar denkt en haar te laten weten hoeveel je om haar geeft.

Bovendien is ons brievenbus cadeau ook erg handig, want het past gemakkelijk door de brievenbus. Zo hoef je niet bang te zijn dat je moeder niet thuis is om het cadeau in ontvangst te nemen. Het cadeau wordt namelijk rechtstreeks bij haar thuis bezorgd!

Bestel ons brievenbus cadeau vandaag nog en laat je moeder genieten van de heerlijke bonbons. Het zal haar dag ongetwijfeld nog specialer maken en ze zal zich gewaardeerd voelen!

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht0,99 kg