Moederdag Hartjes Box

 7,95

Moederdag komt er weer aan en wat is er nu een betere manier om je moeder te verrassen dan met een brievenbus cadeau vol met lekkere vruchtenhartjes? Onze brievenbus Moederdag Hartjes Box cadeau is speciaal ontworpen om jouw moeder te laten weten dat je aan haar denkt, zelfs als je niet bij haar in de buurt bent. Je moeder zal kunnen genieten van verschillende smaken, waaronder aardbei, sinaasappel en citroen.

Dit zit er in de Moederdag Hartjes Box:

  • Luxe transparant geschenkdoosje met 250 gram vruchtenhartjes
  • Verpakt in een brievenbus geschenkdoos met een Moederdag seal sticker
  • Inclusief gratis wenskaart (deze kun je toevoegen bij het afrekenen)
  • Bezorging door heel Nederland & België
  • Voeg een persoonlijke boodschap toe met een van onze gratis wenskaarten
  • Het lekkerste cadeau om te geven en te krijgen

Beschrijving

Verwen jouw mama op Moederdag met de Moederdag Hartjes Box

Moederdag valt dit jaar op 14 mei. Moederdag komt eraan en wat is er nu een betere manier om je moeder te verrassen dan met een brievenbus cadeau vol met lekkere vruchtenhartjes? Onze brievenbus Moederdag Hartjes Box cadeau is speciaal ontworpen om jouw moeder te laten weten dat je aan haar denkt, zelfs als je niet bij haar in de buurt bent.

Dit brievenbus cadeau bevat een selectie van de beste vruchtenhartjes van topkwaliteit. De vruchtenhartjes zijn met zorg gemaakt en komen van de beste snoepmakers. Je moeder zal kunnen genieten van verschillende smaken, waaronder aardbei, sinaasappel en citroen.

Ons brievenbus cadeau is niet alleen een heerlijke traktatie, maar ook een cadeau waar jouw moeder nog lang van zal kunnen genieten. Het is het perfecte geschenk om jouw moeder te laten weten dat je aan haar denkt en haar te laten weten hoeveel je om haar geeft.

Bovendien is ons brievenbus cadeau ook erg handig, want het past gemakkelijk door de brievenbus. Zo hoef je niet bang te zijn dat je moeder niet thuis is om het cadeau in ontvangst te nemen. Het cadeau wordt namelijk rechtstreeks bij haar thuis bezorgd!

Bestel ons brievenbus cadeau vandaag nog en laat je moeder genieten van de heerlijke vruchtenhartjes. Het zal haar dag ongetwijfeld nog specialer maken en ze zal zich gewaardeerd voelen!

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht0,99 kg