Moederdag Verwen Box

 15,95

Moederdag is de perfecte gelegenheid om je moeder te verwennen en haar te laten zien hoeveel je van haar houdt. Verwen jouw mama met onze Moederdag Verwen Box met heerlijke Prosecco en verse Donuts in Moederdag thema en tover een glimlach op haar gezicht!

Dit zit er in de Moederdag Verwen Box:

  • Radacini Prosecco, 375 ml
  • Een doosje met 2 heerlijke verse donuts in Moederdag Thema
  • Verpakt in een geschenkdoos met een Moederdag seal sticker
  • Inclusief gratis wenskaart (deze kun je toevoegen bij het afrekenen)

Uitverkocht

Beschrijving

Verwen jouw mama op Moederdag met de Moederdag Verwen Box

Moederdag valt dit jaar op 14 mei. De Moederdag Verwen Box bevat een fles heerlijke prosecco en een selectie van onze meest smakelijke donuts, speciaal versierd in Moederdag thema. Onze donuts zijn gemaakt van de beste ingrediënten en met liefde bereid door onze ervaren banketbakkers.

De prosecco in onze Moederdag verwen cadeaubox is van de hoogste kwaliteit en door het leuke cadeauformaat van het flesje van 375 ml mag alleen jouw mama er van genieten. Perfect om te proosten op deze bijzondere dag en jouw moeder te laten weten hoeveel ze voor je betekent.

Onze Moederdag verwen cadeaubox met prosecco en donuts in Moederdag thema is niet alleen een heerlijk cadeau, maar ook een prachtige presentatie. De geschenkdoos is versierd met feestelijke Moederdag seal sticker en zal zeker een glimlach op het gezicht van je moeder toveren.

Bestel vandaag nog onze Moederdag verwen cadeaubox met prosecco en donuts in Moederdag thema en geef je moeder een cadeau om nooit te vergeten. Want zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van een heerlijke combinatie van prosecco en donuts op Moederdag?

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg