Jij bent GOUD waard! Paasbox Alcoholvrij

 17,95

Alcoholvrij Gouden Paaspresentje

Laat jouw vrienden, personeel en/of relaties weten dat zij GOUD waard zijn! En wat is er dan leuker dan dit gouden Paascadeau? Deze blinkende Paasbox bevat een kubusdoos van blinkend goudkarton met 125 gram gouden Melk-mokka chocoladepaaseieren en een flesje Vinada Sparkling Gold 0,0%. Verras degene die goud waard zijn op een originele manier met deze Paasbox!

Inhoud:

  • Kubusdoos van blinkend goudkarton met 125 gram gouden paaseieren (Melk-mokka chocolade)
  • Piccolo Vinada Sparkling Gold 0,0%, 20cl
  • Geschenkdoos met een vrolijke HAPPY EASTER Seal sticker
  • Gratis Pasen wenskaart (Deze kun je toevoegen op de afrekenpagina)

Uitverkocht

Beschrijving

Pasen 2023

Eerste Paasdag valt dit jaar op zondag 9 april en tweede Paasdag op 10 april. Christenen vieren op deze dagen dat Jezus is opgestaan uit de dood. Drie dagen voor de opstanding zou Jezus volgens de christenen gekruisigd zijn op Goede Vrijdag. Pasen bestaat uit twee dagen, waarbij de eerste paasdag altijd op zondag valt en de tweede paasdag op een maandag.

Paasgeschenken voor personeel en relaties

Pasen is een onverwacht en leuk moment om je waardering te tonen aan zowel het personeel als de gewaardeerde klanten en andere relaties van je bedrijf. Er zijn talloze mogelijkheden voor een mooi geschenk voor personeel of een relatiegeschenk voor Pasen.

Ben jij op zoek naar een paasgeschenk dat je tijdens of rondom Pasen kunt geven aan personeel en relaties? Zorg voor een speciaal moment met Pasen door iets leuks weg te geven. Wij staan graag voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een perfect paascadeau. Je kunt contact opnemen met ons via telefoon of per mail

Paasgeschenk op maat samenstellen

Wanneer je het perfecte geschenk niet kunt vinden kun je altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag samen met onze klanten mee om tot een perfect Paasgeschenk te komen. Een paasgeschenk dat geheel aansluit op jouw bedrijf en wensen, hoe gaaf is dat? Wij zetten onze creatieve breinen in om aan de slag te gaan met een voorstel geheel op maat. Of het nu om 10 of om 100 stuks gaat. Dat is voor ons geen enkel probleem!

Bezorgen

Je kan tijdens het afrekenen zelf aangeven op welke datum je het pakket geleverd wil hebben. Ga naar https://debestelbox.nl/klantenservice/ voor meer informatie over de bezorging van jouw pakket

Extra informatie

Gewicht1,1 kg
Welke wijntje wil je in de box?

Rood – Domaine de Rombeau, Syrah, Wit – Domaine de Rombeau, Chardonnay